Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Kamaszlánnyal érdemes tornagya...

Kamaszlánnyal érdemes tornagyakorlatot csináltatni büntetésből?

Figyelt kérdés
Tehát már nem félő, hogy ettől fogja a mozgást megutálni. Ha érdemes, kérlek írjátok le, mit. Köszönök előre is minden választ.

2012. aug. 22. 17:29
 1/7 anonim ***** válasza:
Szerintem a sporttal nem jó büntetni és igenis megtudja utálni a mozgást kamaszként is ha ezzel büntetik.
2012. aug. 22. 17:33
 2/7 anonim ***** válasza:
Ne, mert akkor meg fogja utálni a mozgást és erre az egészsége is rámehet!
2012. aug. 22. 17:33
 3/7 anonim ***** válasza:
Eszedbe ne jusson! Te mit szolnal, ha a fönököd 100 fekvötamasszal büntetne, ha nem vagy kesz valamivel, vagy ha kesel 5 percet?
2012. aug. 22. 17:40
 4/7 anonim ***** válasza:
16%
Szerintem pozitívan fog késsőbb hatni rá. Max csak megerősödik. Rám is így hatott, igaz én magamtól csináltam(om) mert bebeszéltem magamnak, hogy gyenge vagyok (pedig 60 kilót a hátamon simán tudtam vinni) most, hogy rendszeresen fekvőztem és csináltam némi felüléseket plussz vádlimra gyúrtam(ok) 1 lábas gugolással (napi 180 gyakorlatot végzek összeren) megkockáztatom, hogy 80-75 kilót simán elbírnák és hozzáteszem javúlt a közérzetem és az önbizalmam. Csak aztán a végén nehogy megszeresse xD. Én gyakorlatnak először 25 női fekvőtámaszt és 15 felülést javaslok büntetésnek. Szerintem sokkal jobb mint fészbukolni. Plusz még mondtam, hogy erőssebb is lesz tőle. De csak akkor büntesd ha tényleg csinált valamit a csajszi:) 14/F
2012. aug. 22. 17:45
 5/7 anonim ***** válasza:
NEM!
2012. aug. 22. 18:43
 6/7 anonim ***** válasza:
szerintem hülyeség, kortól függ mi jó büntetésnek, 17 éves kortól buli megvonás koncert megvonás,zsebpénz, alatt barátnő,net, telefon elvétel,zsebpénz megvonás plusz házimunka,szobafogság stb
2012. aug. 22. 20:00
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat és természetesen megfogadom a "nem"-et, még véletlenül sem utáltatnám meg vele a mozgást, én gondoltam rosszul azt, hogy kamaszkorban ez már nem fordulhat elő. Köszönöm mindenkinek.
2012. aug. 22. 22:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!