Debrecenbe hová érdemes menni középiskolába?
Aki tud Debrecenbe olyan középiskolát ahová 4-es körüli átlaggal felvesznek az írjon! :)
Gimnázium (általános tagozat vagy nyelv.inkább.), közgáz szak. , marketing, asszisztens féleség.. aki tud ilyen középiskolát ahová felvehetnének.. FONTOS!
Mi meg vagyunk elégedve a Csokival!!!Mindhárom gyerekem oda járt.Egyikőjük azóta Amerikában van az angollal,másikuk pedig Olaszban az olasz szakkal.A második által felsoroltak tényleg jók, csak kevés lesz a 4 körüli átlag :(((
Ráadásul mind az Ady,mind a Kossuth"csókos" suli.Bár én az Adyt annyira "már "nem isteníteném mint régen!
a Medgyessy fiatal (25éves), feltörekvő suli, jó vezetéssel, fiatalos és igazán hozzáértő tanári gárdával...
a nyelvtagozatos évfolyamtársaim mind külföldön vannak vagy voltak az elmúlt 3-4 évben...
Általános tagozaton lévő osztálytársaim közül is sokan nyertek felvételt nyelv szakokra egyetemen...
ja és szerintem egyelőre könnyebb bekerülni, de már kezdi levetkőzni a "bárkit felvesznek" jelleget...
Jó hangulatú.... cseppet sem bántam meg azt a 4 évet... az osztályban majdnem mindenkit oda vettek fel, amit első helyen jelölt meg...
csak ajánlani tudom...
fel
nyelvtagozatokon lehet kicsit neccesebb, de általános tagozatra biztos
1.vagyok
Jó vagy tesiből????
Mert az fontos!!!!
Meg kell próbálni,hátha...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!