Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Debrecenbe hová érdemes menni...

Debrecenbe hová érdemes menni középiskolába?

Figyelt kérdés

Aki tud Debrecenbe olyan középiskolát ahová 4-es körüli átlaggal felvesznek az írjon! :)

Gimnázium (általános tagozat vagy nyelv.inkább.), közgáz szak. , marketing, asszisztens féleség.. aki tud ilyen középiskolát ahová felvehetnének.. FONTOS!

2011. szept. 6. 18:02
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Csokonai gimi!!!!Nagyon szupi!És sokféle nyelvet is tanulhatsz!Vagy Bethlen Gábor közgazdasági,bár oda nehezebb bejutni :(
2011. szept. 6. 20:25
 2/13 anonim ***** válasza:
A CSokonai minden,csak nem szupi,ahogy az első fogalmazott.A tipikus "felvesznek mindenkit" iskola.Jó pár éve én is oda jártam,tanítottam is ott utána,és ne válaszd!Válassz inkább egy jó középiskolát,mint egy szar gimit.Pl a Bethlen nem rossz választás,gimik közül meg a Fazekas,Ady,Kossuth.
2011. szept. 7. 14:27
 3/13 anonim ***** válasza:
100%

Mi meg vagyunk elégedve a Csokival!!!Mindhárom gyerekem oda járt.Egyikőjük azóta Amerikában van az angollal,másikuk pedig Olaszban az olasz szakkal.A második által felsoroltak tényleg jók, csak kevés lesz a 4 körüli átlag :(((

Ráadásul mind az Ady,mind a Kossuth"csókos" suli.Bár én az Adyt annyira "már "nem isteníteném mint régen!

2011. szept. 7. 20:47
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
Az igaz,hogy a Kossuth csókos suli,attól még színvonalas az oktatás.De valóban,inkább azt hagyd ki.
2011. szept. 8. 07:31
 5/13 anonim ***** válasza:
100%

a Medgyessy fiatal (25éves), feltörekvő suli, jó vezetéssel, fiatalos és igazán hozzáértő tanári gárdával...

a nyelvtagozatos évfolyamtársaim mind külföldön vannak vagy voltak az elmúlt 3-4 évben...

Általános tagozaton lévő osztálytársaim közül is sokan nyertek felvételt nyelv szakokra egyetemen...

ja és szerintem egyelőre könnyebb bekerülni, de már kezdi levetkőzni a "bárkit felvesznek" jelleget...

Jó hangulatú.... cseppet sem bántam meg azt a 4 évet... az osztályban majdnem mindenkit oda vettek fel, amit első helyen jelölt meg...

csak ajánlani tudom...

2011. szept. 8. 17:30
 6/13 A kérdező kommentje:
a Csokonaiba vagy a Medgyessybe körülbelül 4-es átlaggal felvennének?
2011. szept. 8. 22:11
 7/13 anonim ***** válasza:

fel

nyelvtagozatokon lehet kicsit neccesebb, de általános tagozatra biztos

2011. szept. 8. 23:11
 8/13 A kérdező kommentje:
a Csokonaiba az emelt szintű testnevelés szóba jöhet.? :O
2011. szept. 9. 19:07
 9/13 anonim ***** válasza:

1.vagyok

Jó vagy tesiből????

Mert az fontos!!!!

Meg kell próbálni,hátha...

2011. szept. 9. 20:17
 10/13 A kérdező kommentje:
nagyjából igen..:D 4-es körül van.:D
2011. szept. 9. 20:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!