Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Miért csak a zsidók szemszögéb...

Miért csak a zsidók szemszögéből mutatják a filmeket?

Figyelt kérdés

Minden ilyen témájú film arról szól, hogy szegény zsidókat mindenki utálta és a nácik milyen rossz emberek voltak. Miért nem csinálnak egyszer olyan filmet ami arról szól, hogy a nácik miért csinálták ezt? Bocsi, ezt az utolsót nem tudtam megfogalmazni.

Szóval van az Acélbakancs, Amerikai história x, aminek a végén a nagy neonáci skinheadek visszavonulnak. Tudom, hogy ezekben nem zsidók voltak, de a más színűekre is vonatkozik a kérdés. De ott van még A csíkos pizsamás fiú is, én is sajnáltam a gyereket és tényleg nem szép dolog amit a nácik műveltek, de megint egy olyan filmet láttunk ahol a nácik gonoszak.

Miért?

Nem akartam megsérteni senkit, csak kíváncsiság.

2012. aug. 22. 11:58
1 2 3 4
 31/31 Ricsifiu1212 válasza:
Illetve a 22es válaszolónak az utolsó gondolatmenetevel tudok nagyon egyetérteni. A történelmet valóban a győztesek irjak. Akármit is mondanak. Mindent lehet hamisítani illetve félre magyarázni vagy éppen csak a fel igazságot elmondani. És minél régebben megyünk vissza ez annál könnyebb lesz
2017. júl. 31. 22:40
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!