Miért csak a zsidók szemszögéből mutatják a filmeket?
Minden ilyen témájú film arról szól, hogy szegény zsidókat mindenki utálta és a nácik milyen rossz emberek voltak. Miért nem csinálnak egyszer olyan filmet ami arról szól, hogy a nácik miért csinálták ezt? Bocsi, ezt az utolsót nem tudtam megfogalmazni.
Szóval van az Acélbakancs, Amerikai história x, aminek a végén a nagy neonáci skinheadek visszavonulnak. Tudom, hogy ezekben nem zsidók voltak, de a más színűekre is vonatkozik a kérdés. De ott van még A csíkos pizsamás fiú is, én is sajnáltam a gyereket és tényleg nem szép dolog amit a nácik műveltek, de megint egy olyan filmet láttunk ahol a nácik gonoszak.
Miért?
Nem akartam megsérteni senkit, csak kíváncsiság.
"a zsidóüldözés úgyszólván csak mellékszál, viszont remek filmtéma.
A film drága műfaj, csak akkor érdemes csinálni, ha széles tömegnek szól. No már most szerencsére annak, hogy országok lerohanása, emberek irtása milyen remek dolog, nincs túl nagy tömegbázisa. Tudom, hogy van rá igény, de nem olyan nagy."
Itt a legésszerűbb válasz a kérdésre. Ha nekem van pár millió dollárom filmet csinálni, akkor nyílván nem akarok veszteséges filmet gyártani, hogy ablakon kidoboott pénz legyen a vagyonomból. Inkább választok egy olyan témát, amiből bevétel származik. És amióta világ a világ az érzelmekből jól meg lehet élni. Ha képes vagyok érzelmeket kiváltani a filmmel és mellette még jó a történet, effektek meg minden,akkor az "jó" (népszerű) film lesz. Sajnos a nagy összeesküvéshívők (zsidók direkt így akarják sajnáltatni magukat) tévednek és alapvetően hiányos ismereteik vannak mind a filmiparról,mind az emberi természetről.
Amerikai haláltáborok is voltak (lehet olvasgatni a neten, hogy becslések szerint 6millió német - civileket is - halt meg itt a háború után, nézzetek utána a Morgenthau-tervnek, ami a német nép kiírtását célozta), vagy épp a zsidó háborúsbűnösöknek,akik a német civileket leölték, pl. Shlomo Morel-nek akit Izrael nem ad ki, hogy felelősségre vonják a mészárlás miatt.
Szaftos sztorik ezek is ( német nőknek halott, oszlásnak indult férfiakkal kellett közösülni próbálni, férfiak és kisfiúk nmeiszervére ugratták rá a kutyáikat...stb.)
Ugyanazokat az emberiségellenes mocsokságokat, kínzásokat, népírtásokat elkövették az oroszok, az amerikaiak , a zsidók is , nem egyszer, mint ami a köztudatban a németekről él.
Vagy pl. az is érdekes dolog, hogy amerikában már hamarabb jelentek meg németellenes, a kiírtásukat vagy más népekbe való beolvasztásukat kívánó cikkek, tanulmányok.
A németekben a nácizmus kialakulása eléggé összetett jelenség volt, sok előzménye is volt, nem csak ők voltak ebben a hunyók.
Vagy milyen érdekes filmeket lehetne forgatni pl. Prescott Bush-ról, aki Bush elnök nagypapája volt és olajjal meg pénzzel tömte Hitlert, miközben az USA már hadban állt a németekkel.
Szóval sok érdekes dolog van, ami nem kerül be a tankönyvekbe, a kánonba, a médiába vagy nem illik róla beszélni.
Kérdező, mint ahogy tudod, Hollywoodban viszonylag sok zsidó származású filmproducer, rendező, médiamogul él, emiatt nyilván nem készülnek ott olyan filmek, amik esetleg rossz fényt vethetnének rájuk, pl. a zsidó tömeggyilkosokról. Mint ahogy nyilván egy amerikai koncentrációs táborról sem készülhet film, ami bemutatná, hogy rosszul bántak a hadifogoly németekkel (az USA sok bizonyítékot meg is semmisített erről, senki nem tanulja az iskolákban, hogy voltak ilyenek).
Egyébként a kilencvenes években készült nálunk egy film, ami az ateista zsidóság kommunista párbeli aktivistásáról szólt volna, de a főrabbi kérésére nem adta le végül a tévé.
Sok népírtás volt a huszadik században, 94-ben volt például a ruandai, amiről az európai médiák nem nagyon tudódítottak, bár ebből készült később egy film.
A kérdésedre válaszolva tehát azért mutatják a zsidók szemszögéből a legtöbb filmet, mert a történelmet a győztesek írják, a történelmi kánonba így kerültek be az események, illetve sértené bizonyos csoportok érdekeit.
22-es, az a baj, hogy egy alternatív valóságban élsz, hülyeségeket terjesztő propagandaszövegeket olvasol, és amit hiszel, az köszönő viszonyban sincs a tényekkel.
A Morgenthau-terv pl. a német nehézipar leszerelését célozta, nem a németek kiirtását. Amerikai haláltáborok, ahol németeket irtottak volna úgy, ahogy korábban ők a zsidókat, meg egyszerűen egyáltalán nem voltak. Semmit sem tudsz a világ működéséről, ha azt hiszed, hogy ilyesmiket titokban lehetne tartani. Jellemző különben, hogy később már azt írod, hogy "rosszul bántak a hadifogoly németekkel" - most akkor mi volt, kiirtottak több milliót haláltáborokban, vagy "rosszul bántak" velük? Magad sem tudod már, miket hordasz össze.
Prescott Bush meg természetesen nem tömte pénzzel Hitlert, mi a jó francnak tömte volna? Nem idióta volt, mint a forrásaid szerzői, hanem üzletember, aki a háborús törvényeket megszegve kereskedett a németekkel, és rengeteg pénzt KERESETT rajtuk (nem pedig lapátolta oda a pénzt, remélem, érzed a különbséget). Nyilván nyertek ezen a kereskedelmen a németek is, hiszen az embargó megszegésén csak nyerhettek. Na és? Nyerészkedő, a nemzeti érdekeket lesz.ró árulók mindig, mindenhol voltak a történelemben.
Lényeg, hogy a szöveged félművelt ostobaságokkal és féligazságokkal van tele, egyik állításod sem állja meg az alaposabb vizsgálat próbáját.
Jó lenne, ha nem egy álművelt idióta osztaná nekem az észt..-.
Amiket írtam, 99%-ban utána lehet nézni ,hogy igazak..
Propagandaterjesztő a jóédesanyukád, engem ne sértegess iylenekkel, tanulj meg viselkedni, még ha az interneten, névteelnül is folyik a beszélgetés.
Arról nem beszélve, hogy kiragadtál kb 1-2 momentumot a szövegből, a többire meg semmit nem is tudtál böfögni...
De tudd mit, igazad van, se izraeli, se orosz, se amerikai háborúsbűnösök nincsenek, a hollywoodi (nem)propaganda háborús filmek a színtiszta igazat mnodják.
Hülyék ezek a lengyelek is, hogy Izraeltől követelik egyes háborús bűnösök kiadatását..
Az pedig teljesen köztudott, hogy miután kiürítették a németek munka- és haláltáborait, nem egybe az ellenfeleket költöztették be...
Reméelm, azért együtt tudsz azzal élni ,hogy nem egyezik a véleményünk. Üdv.
"nem pedig lapátolta oda a pénzt, remélem, érzed a különbséget)"
Te szerencsétlen, én sem arra gondoltam, hogy szegény P.:B .bácsi annyira sajnálta a náciakt, hogy szeretette vonla puszta barátságból pénztelni őket... NYILVÁN minden üzletelés célja a saját nyereségünket célozza.
Imádom a mások szavait kiforgató embereket..
Tájékozódni meg nem olyan uszító oldalakról szoktam ,amire célozgattál..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!