Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Cserkész szeretnék lenni,...

Cserkész szeretnék lenni, hogyan tehetném meg ezt?

Figyelt kérdés
19 éves lány vagyok, lehetek még cserkész egyáltalán, vagy már "kinőttem"? Tudtok mondani nekem Budapesten cserkészcsapatot?
2009. júl. 23. 13:08
 1/8 anonim ***** válasza:

Nem vagy öreg, sőt, még vezető is lehetsz, ha van hozzá ambíciód. Itt nézelődj: [link]

Jó munkát! :-)

Egy (24 éves passzív) cserkész

2009. júl. 23. 16:27
 2/8 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm!
2009. júl. 23. 16:59
 3/8 anonim ***** válasza:
0%

De miért?

Nincs barátod?

2009. júl. 23. 18:30
 4/8 anonim ***** válasza:
18:30 - Már bocs, de cserkésznek lenni remek élmény, míg aktív volt a csapatunk, nagyon jó dolgokban vettünk részt. Én szerettem. Most is az ágyam fölött függ a cserkésznyakkendőm. Nem cserélnék azokkal, akik sose élték át.
2009. júl. 23. 19:01
 5/8 A kérdező kommentje:

18:30: Szerinted mindenki, akinek nincs barátja, elmegy cserkésznek? :D Egyszerűen érdekel a dolog. Sokat olvastam róla már régebben is, de sajnos általános- és középiskolás koromban kisvárosban laktam, ahol nem volt aktív cserkészcsapat, akikhez csatlakozhattam volna. Most viszont Pesten lakom, és lenne időm és kedvem is foglalkozni ilyesmivel.

Mellesleg örsvezető is szeretnék majd lenni, de ahhoz előbb el kell kezdeni az egészet :)

2009. júl. 23. 19:17
 6/8 anonim válasza:
persze hogy lehetsz.. van egy cserkesz aki 68 eves
2009. dec. 23. 20:40
 7/8 anonim ***** válasza:
66%

A cserkészet életforma. Tehát a sírig tarta a fogadalmad. Bátran keress meg, és segítek csapatot találni

Balu - országos vezető

[link]

2010. márc. 19. 10:18
 8/8 anonim válasza:

A legjobb a cserkészetben, hogy mindegy, hány éves vagy! :) 19 (de gondolom, mostmár 20) évesen is lehetsz őrsvezető!

És butaság az, hogy a cserkészeknek nincs barátjuk... Nekik van a legtöbb!

JM!

2010. aug. 27. 14:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!