Mit gondoltok erről? Miért ne tehetném meg?
Figyelt kérdés
Az összes ingó-és ingatlan vagyonomat kutyamenhelyekre hagyom/ház, telek, kocsi, stb./. Kész a végrendeletem.2010. aug. 5. 20:11
1/17 anonim válasza:
ha nincs gyereked barátnőd/barátod v nm lesz akkor okés akár.
2/17 anonim válasza:
megteheted. a tiéd, azt csinálsz vele amit akarsz
3/17 A kérdező kommentje:
Van egy gyermekem, de
1. Érdemtelenné vált az örökségre,
2. Nincs rászorulva
2010. aug. 5. 20:29
4/17 anonim válasza:
Majd még megtámadják az örököseid, hogy nem voltál beszámítható...
6/17 anonim válasza:
utolsó: ezen beszartam. az örököseid. nem a kutyákra gondoltam :D LOL
7/17 anonim válasza:
Azt csinálsz a vagyonoddal,amit akarsz.
Ha nekem lenne vagyonom,nem hagínám állatokra,mert az embereket fontosabbnak tartom. Inkább létrehoznék egy alapítvánít,szegény gyerekek taníttatására, vagy étkeztetésükre.
Azon azért gondolkozz el,ha nem vagy jó viszonyban a gyerekeiddel,akkor betegség esetén ki gondoskodik majd rólad? Az állatok biztosan nem.
8/17 anonim válasza:
sajnos a törvény nem teszi lehetővé a szabad végrendelkezést
a gyerekednek jár kötelesrész, amiből nem tárhatod ki (hacsak nem tört az életedre pl.)
a többi felett szabadon rendelkezel
9/17 anonim válasza:
utolsó: mármint a halála után kialakult betegsége esetén? a gyerek nem feltétlenül tudja előre, hogy mi van a végrendeletben.
10/17 anonim válasza:
?
pl. korábban az életére tört, túlélte, írhat olyan végrendeletet, amiben minden örökségből kizárja
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!