Mit gondoltok erről? Miért ne tehetném meg?
Figyelt kérdés
Az összes ingó-és ingatlan vagyonomat kutyamenhelyekre hagyom/ház, telek, kocsi, stb./. Kész a végrendeletem.2010. aug. 5. 20:11
11/17 A kérdező kommentje:
A végrendeletben a kizárás alapos okkal megtörtént. Ezt nem lehet megtámadni, amivel ő is tisztában kell, hogy legyen. Nagyon szeretem az állatokat és úgy gondolom, egyedül ők azok, akik kivetettségükről semit nem tehetnek. Az emberekkel még csak-csak foglalkoznak, mert ezt törvények irják elő. Az állatok viszont a mi jóindulatunkra vannak bízva, hogy túléljék a mindennapokat. Nem vagyok mizantróp, de az állatszeretetem nem ismer határokat.
2010. aug. 5. 21:43
12/17 A kérdező kommentje:
Még akkor sem számítanék a gyerekemre idősen és betegen, ha kiváló lenne a viszonyunk. Ha eljön az időm, tudni fogom, mi a teendőm.
2010. aug. 5. 21:45
13/17 A kérdező kommentje:
Igaz is: ki az a mai világban, aki abban reménykedik, hogy majd a gyereke ellátja és babusgatja idősen és betegen. Utópisztikus elképzelés. Pláne ha majd 65-70 éves korig kell dolgozni.
2010. aug. 5. 21:47
14/17 anonim válasza:
sok van ilyen
csak neveltetés kérdése
azért mert te elszúrtad, nem kell általánosítani
15/17 A kérdező kommentje:
Mellesleg nem én szúrtam el, hanem a hirtelen jött jómód tette azzá, aki lett!
2010. aug. 6. 14:44
16/17 anonim válasza:
Ja persze. Véletlen sem azért ám, mert egy házsártos vén boszorkány vagy és a gyerekednek elege lett belőled, áááá neeeeeeem...
17/17 A kérdező kommentje:
17.03! Ezt felejtsd el. Korrekt, jó, szerető és gondoskodó anya voltam, soha nem ültem a nyakára. Csak akkor voltam jelen az életében, ha szüksége volt rám. Csak te lennél majd, vagy máris olyan anya, mint én!
2010. aug. 6. 19:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!