Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Szereted Oroszországot?

Szereted Oroszországot?

Figyelt kérdés
Az országot, az embereket, ételeket
2012. aug. 18. 18:26
1 2 3
 21/24 A kérdező kommentje:
orosz csajok a legjobbak:D
2012. aug. 23. 19:06
 22/24 Orosz18 ***** válasza:
100%
én orosz vagyok , imádom a kulturát az orosz nőket , nagyon szeretem az én országomat csak az a baj egy hosszu idő után meg szokja az ember hogy már nem ott lakik :S hianyzik az én országom nagyon
2012. aug. 25. 22:04
 23/24 anonim ***** válasza:
100%
En magyar vagyok,nincs tudomasom orosz rokonokrol,de 2009 ben mentem eloszor oroszba( moszkva-tjumen-novoszibirszk-irkutszk) es megszerettem itt egy not, nem mertem itt maradni,de egy ev utan visszatertem es azota itt elek moszkva sziveben a Fesztivalskaja utcaban a felesegemmel. Magyarorszagon,nagyon irigyek az emberek es ha bajban vagy itt sokkal jobban segitenek es nem neznek le ha nincs uj kocsid,hat ezert is szeretek itt lenni! En mar nem tudnek visszakoltozni magyarorszagra, nagyon negativ a hangulat, itt dolgozik az ember, nem neznek le hogy mit dolgozol, es minden heten bulizunk az asszonnyal es a baratokkal, ennyi!
2012. aug. 26. 09:04
 24/24 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon szeretem, mindig is érdekelt engem Oroszország, az emberek, az ételek meg hát minden ami orosz. Van egy két orosz barátom is, akik mindig nagyon kedvesek. Az orosz nyelv is nagyon tetszik, mindig is szerettem volna megtanulni, de itt a közelben sajnos nincs rá lehetőségem. Maga az ország is nagyon szép, gyönyörű városai vannak, egyszer majd szeretnék ellátogatni oda :D
2012. szept. 5. 18:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!