Mi a foglalkozásod, szereted? Kb mennyit keresel vele?
Tudom hogy nagyon sok ilyen kérdés volt már, végig is pörgettem őket, de mára változhatott a helyzet illetve lehetnek újak, mivel úgyis anonim az oldal szerintem senkinek nem gáz leírni, és nem éri meg kamuzni :) amúgy csak szimplán érdekel.
Én jelenleg tanuló vagyok egyetemen, remélhetőleg 2 év és egyből tudok dolgozni..persze így nyáron alkalmi melókat vállalok :)
Kereskedelem és marketing szakos a diplomám de nem dolgozok benne hanem én viszem a családi vállalkozást.
Sokkal jobban keresek így mint alkalmazottként.
szoftverfejlesztő vagyok Szegeden, itt alacsonyabbak a bérek mint Budapesten, nettó 140e ft-ot kapok + prémium 3 havonta ami még ugyanennyi. kb 2 éves tapasztalatom van, diplomám nincs.
Nem érzem úgy hogy megtaláltam volna a helyem itt, de sokkal jobb mint sok más munkahely, illetve foglalkozás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!