Szereted Oroszországot?
Figyelt kérdés
Az országot, az embereket, ételeket2012. aug. 18. 18:26
1/24 anonim válasza:
Kedvenc országom =D Van is két levelezőtársam onnan, direkt oroszokat kerestem.
2/24 anonim válasza:
Szeretem.A nyelve a véremben van.Tanulom is.
Az embereket kedvelem,van egy barátom onnan,levelezőtárs,nagyon kedves,segítőkész,és helyes.
3/24 anonim válasza:
Nem,viszont az orosz csajok tetszenek,szépek!!
4/24 anonim válasza:
Nekem tetszenek az orosz épületek és a kedvenc italom a vodka.
Orosz embereket nem ismerek.
5/24 anonim válasza:
A fél családom orosz, így félig magam is az vagy. :)
Egy évben többször is kimegyek, szeretem a kultúráját, az ételeket, no meg a vodkát!
6/24 anonim válasza:
Már értem akkor miért a Gieroy vodka fogy a legjobban a Lidl-ben...:)Sok orosz mániás:)(bizt. őr)
7/24 A kérdező kommentje:
jó olvasni , én is orosz vagyok
2012. aug. 18. 18:53
8/24 anonim válasza:
Na, és milyen jól bírod a nyelvünket. :D
Én is bírom őket, kemény nép. A nyelvet is tanulnám, de meló mellett...
9/24 anonim válasza:
Életemben nem voltam még Oroszországban, pedig már olyan régóta szövögetem a nagyszabású terveimet. :D De így is azt tudom mondani, hogy szeretem. Valami megmagyarázhatatlan orosz-szimpátia tört rám kb. 6 évvel ezelőtt, amiben valószínűleg nagy szerepe volt az orosz irodalomnak, zenének, történelemnek, meséknek. :) Összesen kettő orosz embert ismerek, szóval nem tudom elmondani, hogy általában szeretem-e az orosz embereket, de a két barátomat eléggé.
10/24 anonim válasza:
Hálás vagyok az oroszoknak a vodkáért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!