Szereted Oroszországot?
Figyelt kérdés
Az országot, az embereket, ételeket2012. aug. 18. 18:26
11/24 anonim válasza:
Az orosz zenét nagyon szeretem, és persze ahogy itt már mások is írták a Vodka a kedvencem :D
12/24 anonim válasza:
Sokan szeretjük.
1. Maga az ország nagyon szép!
2. Az orosz nyelv nagyon szép!
3. Az orosz kultúra szintén nagyon szép! Goldolhatunk bármely szépirodalmi műre vagy népzenére.
13/24 anonim válasza:
по русский харашо знаеш? я тоже!
14/24 anonim válasza:
где житъ ти? россия или венгрия?
15/24 anonim válasza:
Mind az országot (kultúra, ételek, vodka stb.), mind az orosz embereket szeretem (bár több ukránt ismerek, mint oroszt), bolondja vagyok a nyelvnek, ne telne el úgy nap, hogy ne gondolkoznék és beszélnék egy párszor oroszul (persze nyelvtanilag lebutítva :) ).
16/24 anonim válasza:
Ні, не люблю ні росію, ні москалі, ні їхню культуру.
Але водку... Так! <3
:P
17/24 anonim válasza:
igen csak teszteltelek,ocsin haraso!
18/24 A kérdező kommentje:
я из венгрии , мой папа россии
2012. aug. 23. 11:08
19/24 anonim válasza:
oke ertem, es nem akarsz moszkvaba koltozni, en mar tobb mint egy eve itt vagyok,magyarkent elfogadtak, sot ha apukad orosz akkor meg jobban, a fizetes normalis, az eletszinvonal kiraly, minden hetvegen bulizok pentek szombat, egyszoval jobb mint otthon.Панъадна?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!