Elmagyaráznátok ezt nekem?
Sziasztok.
Az a problémám, hogy nem sok mindent tudok a politikáról, és sulikezdésre erről kell írnom:
Főként a Nyilas Keresztes Párt (hungarizmus) érdekelne engem.
Tudnátok nekem erről mesélni egy kicsit? Szálasi, Hungarizmus, Nyilas párt...
Hogy mit akart. mi történt, és a mai Hungaristákat is belevéve.
Wikipédiába túl hosszú és bonyolult, történelem könyvem már nincs meg...:(
Előre is köszönöm a normális válaszokat.
A wiki cikke 2 képernyőre elfér.
Ha az hosszú, akkor hogyan fogsz elolvasni 3 kommentet? Mitől bonyolult? Könyv volt már a kezedben (valaha)?
Milyen sulikezdés? Általános iskola? Tényleg innen akarsz informálódni ebben a témában, pláne úgy, hogy még írnod id kell róla?
Bemásolod a kommenteket, vagy mi?
Én nem tudom, hogy egyes emberek agyszerkezete miképp van összerakva, de ha 2 oldalt nem tudsz elolvasni, akkor ne is jelentkezz abba az iskolába.
Hali!
A Hungarizmus 3 alap elvből áll. Mondhatjuk úgy,hogy a Hungarizmus magyar Nemzetiszocializmus,csak szigorúan keresztény változatban!
A 3 alapelv: -erkölcsi,szellemi,anyagi elvek!
1944 Október 15 került hatalomra a Nyilas keresztes párt! Nemzetvezetőnk Szálasi Ferenc! Jelszavunk: Kitartás! Fel a győzelemre!
Linkelek oldalakat amiket nem zsidók írják, tehát nincs benne kamukaust illetve más féle zsidó hazugság!
Remélem tudtam segíteni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!