Ez kihasználásnak számít?
Figyelt kérdés
Amikor az egyik barátnőmnél vagyok akkor mindig kérek egy pohár vizet inni. Néha ő kérdezi meg szomjas vagyok-e és mondom igen. Van amikor átmegyünk a nagyszüleihez is (nem laknak messze tőlük) és a nagyszülei ugye főztek és kínálnak, hogy egyek. Néha elfogadom de nem akarok bunkó lenni, hogy mindig eszek ezért már nem is szoktam elfogadni az ajánlatukat. Azt sem szeretném ha barátnőm azt hinné kihasználom, hogy kérek inni. Vagy vigyek magammal egy üvegben vizet akkor nem kell tőle kérnem? 19/L2012. aug. 17. 19:14
11/11 anonim válasza:
Basszus, nem gondoltam, hogy egyszer eljön a nap, amely megkívánja a három szelet mirelit pizzám meggyónását...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!