Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ez elhanyagolásnak számít?

Ez elhanyagolásnak számít?

Figyelt kérdés

Egy négy éves kisfiúnak a húsz fogából 13 lyukas. Van ami csak kezd, de az első négy metszőfoga felül teljesen szétlyukadt.

A fogkefét hírből sem ismerte.

2012. júl. 26. 09:34
 1/5 anonim ***** válasza:
Persze, elhanyagolás, de nem olyan, ami miatt jogi lépéseket lehetne tenni. A feleségem védőnő, és hidd el, napi szinten lát gyermekeket elképesztő mocsokban, bűzben, emberhez méltatlan körülmények között nevelkedni, és mégsem lehet tenni semmit, mert a gyámhivatal nem lép, soha.
2012. júl. 26. 09:46
 2/5 anonim ***** válasza:
Persze, mi másnak! A szülő feladata lenne odafigyelni, de sokakat ne érdekel a dolog...még súlyosabbak sem...
2012. júl. 26. 09:51
 3/5 anonim ***** válasza:
Én is találkoztam egyszer egy ilyen kisgyerekkel meg is mondtam a szüleinek hogy hogy néz már ki szegény de csak azt válaszolták rá hogy az csak tejfog úgyis kihullik :/ Mondom te jó ég ilyen szülőket...de úgy látom nincsenek egyedül
2012. júl. 26. 12:01
 4/5 anonim ***** válasza:

én is így nőttem fel, 14 éves koromig nem használtam rendszeresen fogkefét... cserébe most az összes rágóm lyukas, egyet húztak, kettőt gyökereznek, az egyiket ma fejezték be fél év után... na aki ezt akarja a gyerekének... én már fél éve nem tudtam normálisan enni.

19L

2012. júl. 26. 12:48
 5/5 anonim ***** válasza:
Én meg saját magam mosstam a fiam fogát 6 évesen is, mert lyukadt. Ennek ellenére sz.rrá lyukadt az összes. Elm.x fogkrém, márkás fogkefe, jó technika. Vékony a fogzománca, ennyi. Járj utána, tényleg a mosás elmaradása okozza?
2012. júl. 26. 15:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!