Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Egy párkapcsolatban mi számít...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy párkapcsolatban mi számít elhanyagolásnak a fiú részéről?

Figyelt kérdés
2010. jan. 27. 22:33
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Nem törődik a barátnőjével,sosem szakít rá időt,mindig minden más fontosabb nála,a bulik,a haverok kerülnek előtérbe a barátnő helyett,stb.
2010. jan. 27. 22:47
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

nem tudom te fiú vagy-e vagy lány szóval próbáltam ehhez mérten írni

1.ha nem találkoztok pár napig illene telefonon, msn-en beszélgetni. a lányok szeretik, ha ebben a fiú kezdeményez, különösen egy friss kapcsolatban

2. rendszeresen a lány nélkül megy a haverjaival szórakozni

3. ha valaki vitában, utcán véletlen megbántja beszól a lánynak a helyzethez illően megvédi

4.ha egy fiú rányomul a leányzóra ha nem is húz be neki egyet, de rövid úton eltünteti onnan a gyereket

5.előreengedi az ajtóban ill. azt kinyitja neki(akkor is hamár egy ideje együtt vannak)

6. legalább néha illik megdícsérni a lány ruháját

7.illik észrevenni, ha a barna haja vörösre változott

8.illik észrevenni, ha fogyott pár kilót

9.néha kávézóba, kocsmába meghívni a lányt

10.ha a lánynak valami baja van tessék végighallgatni

11.ha a fiúvolt egy veszekedés okozója tessék legalább az orra alatt eldörmögni egy bocseszt

őő folytassam még?

2010. jan. 27. 22:49
 3/6 A kérdező kommentje:

köszönöm a válaszokat :)

lány vagyok amúgy, csak kíváncsi voltam

2010. jan. 27. 22:54
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Ezt nem lehet konkrétan megmondani, engem például nem zavar, ha nem tudunk beszélni pár napig, attól még szeretjük egymást, és az se zavar, ha nem mindig bókol nekem, meg nem dicsér meg minden alkalommal. Az számít elhanyagolásnak, amit te annak érzel. Ilyenkor megmondod a fiúnak, hogy neked rosszul esik, ha ezt meg azt csinálja vagy épp nem csinálja.
2010. jan. 27. 22:59
 5/6 anonim ***** válasza:
46%

Pl ha nem gyújtasz rá szex után az ágyban

nem versz utcán a seggére

nem pofozod néha föl, játékosan

nem szólítod "kis ku.rvának", stb

akkor bizony elhanyagolod a barátnődet:(

2010. jan. 28. 01:55
 6/6 A kérdező kommentje:

oo érteeem.. köszi a válaszokat.

utolsó válaszoló: lányvagyok :D

2010. jan. 28. 19:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!