Mi számít félrelépésnek?
Van egy Párom már fél éve. Nálunk is van/volt vita kisebb-nagyobb dolgokon, de azokon kívül elmerem mondani, hogy minden téren rendben vagyunk.
DE!
Miért van az, hogy éjszaka azt álmodom a távoli barátommal, hogy lefekszem vele? (már egy éve nem láttam, és nagyon jóbarátok vagyunk)
Miért van az, hogy ha az unokatesójával összefutok (ami nem nehéz, mert egy helyen dolgoznak), akkor érzem h elkezdek vele flörtölni, holott nem akarok tőle semmit!!! A pasas is flörtöl. látom a szemében, és esküszöm érzem h meghúzna <--- tényleg így.
Azt tudni kell, hogy tudom az unokatesójáról, h avval akivel együtt él 10 éve, már réges-régen nincsen szexuális viszonyban, de együtt élnek, mert megszokták, és mindenkinek van szeretője mellé... Az unokatesója ezt nem tudja, hogy tudom, és állandóan mondogatja nekem, hogy milyen boldog a párkapcsolata, én meg csak mosolygok, és néha amikor nem bír magával odaszoktam neki szúrni, hogy nem éppen ezt lehet látni a testbeszédedből, meg a szemedből....
Szóval én szeretem a Páromat! És zavar, hogy néha felbukkanak nálam ilyen érdekes dolgok!
Tegnap itt 32 fok volt. Forrógatya, bikinifelső, rajta egy nyári (hát merésznek merész, de hát bikini volt alatta) felső, és egy kulcsot kellett elhoznom az irodából. Kinyitotta az ajtót, és úúúúgy végigmért tetőtől talpig, hogy esküszöm belepirultam! Még a Párom sem csinált soha ilyet!!!!!!! Mármint ennyire.. khm.. zavarbaejtően....
Mindenről tud a Párom, mindenről szívesen fecsegek, így láthatja ő is, hogy nem célom félrelépni, és tegnap tényleg idegesített ez a végigmérés....
Arra gondoltam, talán vhol hibáztam, hogy merészeltem felvenni vele a szemkontaktust (amit mindig is szoktam, ha valaki feltűnően bámul), meg arra is gondoltam, hogy elbeszélgetek a pasival négyszemközt, hogy ez zavar, ha igy viselkedik mellettem, de hát abból én jöhetek ki rosszul, elvégre lehet csak félrenéztem valamit...
Továbbá a Párom nem igazán díjazza, ha részletesen alátámasztom az állításaimat, mert akkor meg azzal jön, hogy tetszik nekem az Unokatesója, és ezért beszélek annyit róla...
Nem tetszik, mert hasonlít a stílusa/viselkedése az egyik exemre, és ki nem állhatom... de ezt is mondtam neki, emiatt hagyta abba a hülyeségeit...
Szóval, mit tehetek? Elkerülni az Unokatesót ahogy tudom teszem, viszont szoktunk kapni vacsorameghívásokat, meg ha ünnepel a család (Nagynéni is itt van a közelben) akkor is meg vagyunk hívva....
És a kérdésemre visszatérve: ez megcsalás már?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!