A szomszédunk az előbb kiabált apával, hogy miért nyírja a füvet. És csak 5 óra után kezdte el nyírni a füvet. Mit mondjunk nekik hogy befogják már végre? Már nagyon elegünk van belőlük.
Nem tudsz mit csinálni a szomszéddal sajnos.
Egyébként a PTK és a helyi önkormányzati rendeletek szabályozzák a csendháborítás témakörét. Alapvetően azonban hétvégén tilos, hétköznap pedig 21.00 vagy 22.00-ig. De ez településenként eltérő!
Érdeklődjetek a helyi önkormányzatnál, hogy mettől-meddig lehet zajos tevékenységet végezni és dörgöljétek a szomszéd orra alá.
Köszönöm a válaszokat! Mentek a pluszok.:)
Amúgy most fogunk érdeklődni az önkormányzatnál, meg megmondjuk hogy örökösen beszólogat a szomszéd. Mert ez így már tényleg idegesítő...
Amúgy első válaszoló, igen, ez nagy probléma.
Ide hozzánk is mindig átjött ugatni a szomszéd, mert neki nem tetszett, hogy füvet nyírunk, már habzó szájjal jött, ha elkezdtük, rendőröket is hívott (bár nem jöttek, vajon miért?) attól féltünk, hogy megver minket, vagy betör, bármi hülyeség, akkora idegbeteg állat. Bezzeg a szembe szomszéd haverja nem zavarja sosem...
Tényleg az lenne a legjobb, ha megpróbálnátok összebarátkozni.
Vagy kivárni, hátha abbahagyja.
Vagy megkérdezni, hogy őméltóságát milyen időpontban nem zavarná esetleg, mert márpedig a fű nyírásra szomjahzik.
Nekem kolleganőm ilyen. Ha van sapkám, az a baja, ha nincs, akkor az. De én már tiszta iiiiiiideg vagyok tőle és tanácsom egyes pontjának gondolatától is, vele kapcsolatban. De hátha nektek jobb természetetek van. (nálamnál) :)
Minket a szomszéd jelentett fel télen, hogy a mi házunk állása miatt esett hozzá annyi hó (amikor mindenhol min. 30cmes hó esett)..
Kijöttek a hivatalból, mert azt hitték, hogy oda dobáltuk a havat. Mikor látták, hogy egyáltalán nem dobáltunk oda havat, akkor mondták a szomszédnak, hogy nyugodjon meg, nálunk, sőt az egész városban akkora a hó, mint nála.:)
Nem tudunk vele mit csinálni, ha esik az eső, vagy a hó, akkor mindig feljelent minket. Mi már megszoktuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!