Drogot termeszt a szomszédunk?
Figyelt kérdés
Szembe szomszédunk padlásán van két ablak, egy helyiségben helyezkedik el. Az egyik mindig csukva van, a másik télen-nyáron nyitva, és olyan mintha párás lenne. Lehetséges hogy drogot termeszt? Már többször meggyűlt a baja a rendőrséggel (éjjelente mindig részegen ül kocsiba.)2012. jún. 18. 11:02
1/6 anonim válasza:
Nem feltétlenül. Lehet, hogy tavaly nyáron nyitva felejtette, és ő nem lát rá az udvarról. A kender lenne, égne a villany is, elég sokat mászkálna fel, és szerintem az ablakot se hagyná nyitva, mert az szereti a meleget. Télen pedig elég könnyen kihűl egy padlás. Nem lehet, hogy tejüveg vagy alufólia? Esetleg szar az ablak és a két üveg közt kicsapódott a pára? És attól, hogy valaki elissza az eszét miért kéne, hogy drogot termesszen? Ha pedig rendszeresen lekapcsolják, szerinted nem bukott volna már le évekkel ezelőtt? És nincs jobb dolgod, mint a szomszédot kukkolni? 24N
2/6 anonim válasza:
"És nincs jobb dolgod, mint a szomszédot kukkolni?"...............aza nagy kukkolás hogy rá néz az ablakra és kíváncsi...lehet hülyeség is de nem mond már hogy te olyan tökéletes vagy hogy sosem vagy kíváncsi néha lényegtelen dolokra...
3/6 anonim válasza:
Engem is kiakaszt a szomszéd stírölése. A múltkor jött az a hülyegyerek, hogy nem ugat a szomszéd kutyája, biztos, megette, hogy hívja rá a rendőröket? Birom ezeket kukkolókat, nem bírnak magukkal foglalkozni. Ez meg itt a párás ablakokra flessel. Ennyire ráérsz?
4/6 anonim válasza:
Ha valóban drogot termesztene a házban, akkor már rég kiszúrta volna az áramszolgáltató a megugrott fogyasztást és jelenti a rendőrségnek. Nem kell aggódnod.
5/6 anonim válasza:
nem biztos hogy kukkoló, akárhányszor kinéz az ablakon rá pillant.....
én akárhányszor kinézek az ablakon, a dagadt szottyat szomszédbácsi ül a kertjében, kiszúrja a szemem, egy pillanatra mindig rá esik a tekintetem, fúú most akkor kukkolom a szomszédbácsit,olyan sexy,felizgulok áá..
vagy tiltsák be az ablakon kinézést úristen
6/6 anonim válasza:
Mi a faszt foglalkozol a szomszédoddal??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!