Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Drogot termeszt a szomszédunk?

Drogot termeszt a szomszédunk?

Figyelt kérdés
Szembe szomszédunk padlásán van két ablak, egy helyiségben helyezkedik el. Az egyik mindig csukva van, a másik télen-nyáron nyitva, és olyan mintha párás lenne. Lehetséges hogy drogot termeszt? Már többször meggyűlt a baja a rendőrséggel (éjjelente mindig részegen ül kocsiba.)

2012. jún. 18. 11:02
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Nem feltétlenül. Lehet, hogy tavaly nyáron nyitva felejtette, és ő nem lát rá az udvarról. A kender lenne, égne a villany is, elég sokat mászkálna fel, és szerintem az ablakot se hagyná nyitva, mert az szereti a meleget. Télen pedig elég könnyen kihűl egy padlás. Nem lehet, hogy tejüveg vagy alufólia? Esetleg szar az ablak és a két üveg közt kicsapódott a pára? És attól, hogy valaki elissza az eszét miért kéne, hogy drogot termesszen? Ha pedig rendszeresen lekapcsolják, szerinted nem bukott volna már le évekkel ezelőtt? És nincs jobb dolgod, mint a szomszédot kukkolni? 24N
2012. jún. 18. 11:15
 2/6 anonim válasza:
18%
"És nincs jobb dolgod, mint a szomszédot kukkolni?"...............aza nagy kukkolás hogy rá néz az ablakra és kíváncsi...lehet hülyeség is de nem mond már hogy te olyan tökéletes vagy hogy sosem vagy kíváncsi néha lényegtelen dolokra...
2012. jún. 18. 11:19
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Engem is kiakaszt a szomszéd stírölése. A múltkor jött az a hülyegyerek, hogy nem ugat a szomszéd kutyája, biztos, megette, hogy hívja rá a rendőröket? Birom ezeket kukkolókat, nem bírnak magukkal foglalkozni. Ez meg itt a párás ablakokra flessel. Ennyire ráérsz?
2012. jún. 18. 11:36
 4/6 anonim ***** válasza:
Ha valóban drogot termesztene a házban, akkor már rég kiszúrta volna az áramszolgáltató a megugrott fogyasztást és jelenti a rendőrségnek. Nem kell aggódnod.
2012. jún. 18. 19:34
 5/6 anonim válasza:

nem biztos hogy kukkoló, akárhányszor kinéz az ablakon rá pillant.....

én akárhányszor kinézek az ablakon, a dagadt szottyat szomszédbácsi ül a kertjében, kiszúrja a szemem, egy pillanatra mindig rá esik a tekintetem, fúú most akkor kukkolom a szomszédbácsit,olyan sexy,felizgulok áá..

vagy tiltsák be az ablakon kinézést úristen

2012. jún. 18. 19:56
 6/6 anonim válasza:
54%
Mi a faszt foglalkozol a szomszédoddal??
2012. júl. 9. 22:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!