A szomszédunk az előbb kiabált apával, hogy miért nyírja a füvet. És csak 5 óra után kezdte el nyírni a füvet. Mit mondjunk nekik hogy befogják már végre? Már nagyon elegünk van belőlük.
1. válaszoló: ha nem tudsz értelmes választ adni, miért írsz ide?-.^
Amúgy már próbáltuk megbeszélni velük, de nem lehet...Sőt egyszer még minket akartak feljelenteni...
Mi köze van a szomszédnak ahhoz, hogy mikor nyírjátok a füvet?
Az rendben, hogy mondjuk nem égettek a kertben valamit, amikor nem megfelelő az időpont, de a fűnyíró még csak nem is hangos, persze ez a kert méretétől és a visszhangzástól is függ.
Ha valaki 22 után kezd el zajongani, csak az számít csendháborításnak tudtommal, úgyhogy emiatt fel sem jelenthet.
Szerintem egyszerűen csak kötekedős a szomszédod, ilyenért max. szólni tud, de szerintem előbb-utóbb néhányszor ezt eljátsszátok és abbahagyja.
Minket fel is jelentett a szomszéd nő mert ugat a kiskutya, apa kocsija múltkor nem indult és hogy mekkora zajt csapott, meg különben is hogy gondolom én hogy déli 12kor nekiállok füvet nyírni.
Aztán kijött a körzeti rendőr, hogy a békessége a szomszédnak meglegyen, nem csinált semmit velünk, jól eltrécseltünk, a szomszéd meg azt hitte hogy igen, azt közbe dehogy :D Azóta nem szólogat. Köszönni se szokott :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!