Miért van az, hogy másokkal jobban érzi magát barátnőm mint velem?
Figyelt kérdés
Az egyik barátnőm(a 4 közül)mikor a többi barátnőjével van mindig sokat beszélgetnek, nevetnek, jól érzik magukat. Mikor velem van akkor csak én nevetek magamon, meg ha beszélünk akkor keveset meg néha mondok butaságot amitől a fejét fogja.Hogy azt honnan tudom a többiekkel miért érzi jól magát? Ma találkoztunk az egyik közös barátnőnkkel és a barátnőm (I) és a közös barátnőnk (V) tök jól érezték magukat, nevettek meg minden én meg csak álltam ott és néztem néha mosolyogtam de I-t nem érdekelte nagyon,hogy ott vagyok. Nem értem velem miért nem szeret lenni. 19/L2012. aug. 17. 16:23
1/6 anonim válasza:
Biztos unalmas vagy és idegesítő.
2/6 anonim válasza:
lehet irigy rád valamiért (én is nem rég tudtam meg,hogy az egyik családtagom azért nem bír engem,mert irigy...)
3/6 anonim válasza:
A leírtak után szerintem ti nem vagytok barátnők.
4/6 anonim válasza:
Nem bírja az oroszlánszagot amit árasztasz magadból.
6/6 anonim válasza:
keres más barátnőket mert vagy olyanokkal akik tesznek rad mert ha érdekes lennel akkor ilyen kérdést nem is tennél fel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!