Szolnokon tényleg kiemelkedően sok a c típusú állampolgár?
Figyelt kérdés
Azt halottam, hogy Szolnokon minden 7. ember cigány, meg hogy ott vigyázzak magamra, mert veszélyes környék.2012. aug. 16. 21:44
1/12 kiflitolvaj válasza:
Igaz, elég sokszor voltam a munkám miatt Szolnokon és szívből utálom. Régen azt hittem, hogy Miskolc környéke a legrosszabb, de hatalmasat tévedtem, Szolnokon igazi bennszülött, szénfekete kaffercigók vannak, sajnos nem kevesen. Semmi pénzért nem laknék arra.
2/12 anonim válasza:
Van olyan környék ahol nagy részt azok laknak /mint pl.: a vasútnál/ ott vigyázni is kell nagyon.
3/12 A kérdező kommentje:
Mennyire veszélyes környék? Én győri vagyok, ha ez viszonyítási alap.
2012. aug. 16. 22:23
4/12 anonim válasza:
Azért szerintem még Borsod és Szabolcs viszi a prímet.
5/12 anonim válasza:
Szerintem nem annyira vészes.. Bár egyes környékektől jobb távol tartani magad (pl. pletykafalu, mátrix-villa) De a belváros NEM hemzseg a cigányoktól(bocsánat, "c-típusú állampolgártól") :DD
6/12 A kérdező kommentje:
Én győri vagyok, de 3 hétig Szolnokon kell lennem.
Az általad leírt környékekről még nem is hallottam, pontosítanál? :D
2012. aug. 17. 23:17
7/12 anonim válasza:
A pletykafalu szolnok szélén helyezkedik el. A Tesco Extrával szemben lévő terület. Nagy ívben kerüld el. A mátrix-villa a belvárosban van, a baross úton van egy mátrix nevű üzlet(ilyen fénymásolós) amellett van egy nagy kapu.. nézz be oda egyszer(de be ne menj!) Ha van még kérdésed, írj nyugodtan :)
8/12 anonim válasza:
A Szechenyi krt.-ot is keruld el, itt is sok brazil van sajnos :(
9/12 anonim válasza:
semmivel nem rosszabb a helyzet,mint más városokban.A pletykafaluban pedig vannak utcák,ahol nem laknak egyáltalán romák.Azt meg kell hagyni,hogy vannak azért arra,de nem vészes(nekem legalábbis sosem volt problémám belőle). Amit tényleg érdemes elkerülni, az a motor-,üteg-,törteli utat, illetve környékét. A motor úton biztos nem lesz dolgod,tehát ha lehet, akkor ne menj arra:D Egyszer bekanyarodtam motorral,nem volt baj, de pl csináltak olyat,hogy kihívták a mentőt egy beteghez, a szomszédok meg megdobálták őket kövekkel. Ebből vond le a tanulságot.A széchenyi pedig...Én nem ott laktam,de ott nőttem fel,oda jártam általánosba,nme volt baj. Mondjuk van pár társasház,ahol sok van, ott elég rossz leélni éveket,de a többiben nem fenyeget ilyen veszély. Ahova ne menj, ha nincs ott dolgod,az -ha jól emlékszem a nevére- valami nyúl utca környéke, a széchenyi környékén, a vasúti sínek mellett.Ott azért többen laknak,de nem olyan vészes az sem.
10/12 anonim válasza:
MÁTRIX VILLA :DDDDDDDDDDDDDDDD nemááááár :D:D:D:D de nagyon találó név!!!!!:D:D:D:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!