Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Mit tennél a helyemben, miért...

Mit tennél a helyemben, miért lehet ez? (részletek lent)

Figyelt kérdés

Van egy "barátom" az osztályból akivel tök jóban voltam suli időszakban (eljártunk egymáshoz, bicikliztünk) most meg el se hív hozzájuk, ezt onnan tudom hogy van egy közös barátunk és az elment egyszer-kétszer hozzájuk és engem nem hívott, de ha pl. ha én azt a közös barátunkat elhívom akkor én őt is el szoktam hívni és ezért nem értem, én megpróbáltam elhívni pl. ma is strandra de azt mondta hogy nincs kedve eljönni, nem értem, nem tartozik azok közé akik szeretnek otthon lenni.Nem hiszem hogy velem lenne baja, de nem tudom... Ha rákérdeznék msn-en akkor biztos azt mondja hogy nincs semmi.. de msn-ről sem tiltott le és ezért furcsállom mert úgy látszik semmi baja sincs velem, nem is sértettem meg semmivel. Még amikor suli volt akkor kérdezte is hogy majd lejövök-e majd a nyáron.

Nem tudom hogy jó helyre írtam-e =)

(Egy 13 éves srác)

2009. júl. 22. 20:35
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Nem lehet hogy megunt és talált helyetted más havert? Engem egyszer egy volt osztálytárs barátnőm koptatott le durván...régen mindig mindent megbeszéltünk,hülyéskedtünk,aztán hirtelen hozzám se szólt,állandóan a párhuzamos osztályban lévő csajhoz járkált át. Ne msnen kérdezősködj,állj elé,nézz a szemébe és kérdezd meg hogy mi a gond,és hogy mondja el őszintén.

15/L

2009. júl. 22. 21:37
 2/3 anonim ***** válasza:

Az én barátnőm is ezt csinálta, tök jóban voltunk, barátok voltunk, sok időt töltöttünk együtt. Aztán egyszercsak sorra kezdte lemondogatni a találkozókat, és nem avatott be a titkaiba se. Többször kérdeztem haragszik-e rám vagy mi van. Azt mondta, dehogyis! Semmi... aztán ennyi.

Meguntam, nem futottam utána tovább. Azóta néha ő keres engem, de sokszor hónapokig nem beszélünk. Jelenleg megint jóban vagyunk. Régen jobban kedvelt, mert nem volt más barátja, amióta viszont több barátnője van már nem jelentek neki annyit... megunt. Szerintem a haverodnak sincs baja veled, csak egyszerűen nincs kedve most ehhez, lehet majd később lesz.

Ne járasd le magad, esetleg később még egyszer hívd el valahová, ha nem jön, nem jön. Ne hívd többet, most már hívjon ő.

2009. júl. 23. 23:01
 3/3 anonim ***** válasza:
48%
Első válaszoló!Ne haragudj,de ha nem írod oda,hogy mennyi idős vagy akkor is kitalálom!
2009. júl. 27. 22:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!