Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hárman párban. Te mit tennél,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hárman párban. Te mit tennél, hogy első legyél? Részletek lent.

Figyelt kérdés
Képzelj el egy párt, akik már majdnem 10 éve együttvannak, szeretik egymást, de azért nem felhőtlen az életük. A pasi "félrelép" de nem csak a szex miatt, hanem mert valamennyire szereti a lányt,szinte mindíg őt viszi mindenhova, jól érzik magukat együtt. Végül a srác időt kér a "második" lánytól, mert nem tudja kivel szeretné folytatni. A lány szereti a fiút és komolyan gondolja. Tanácsokat,álláspontokat kérnék.
2009. aug. 16. 19:04
 1/6 anonim ***** válasza:
85%
A srác elég nagy görény az én álláspontom szerint, de a "második" csajtól sem szép, hogy ezt teszi. A "második" lánynak vajon nincs bűntudata? És a pasinak? Teljesen mindegy a véleményemet félre téve a második lány helyében választásra kényszeríteném a pasit. ha tényleg szereti, nem értem hogy tudja elviselni h ő csak második... A pasi helyében szakítanék az "első" lánnyal, hiszen ha már idáig jutott, azt biztos nem az iránta érzett szerelméből tette, és megkímélné a további megaláztatástól.
2009. aug. 16. 19:12
 2/6 anonim ***** válasza:
Épp azért kér időt, hogy választhasson.
2009. aug. 16. 19:32
 3/6 anonim ***** válasza:
19:12-es vagyok. Akkor szerintem ha amúgy is sok időt töltötök együtt, és téged visz el a barátnője helyett egyértelmű lenne hogy téged válasszon. De a férfiak kiszámíthatatlanok, tehát mondd el neki hogy te komolyan gondolod, és szereted, mást nem igazán tudsz ebben a helyzetben tenni.
2009. aug. 16. 19:39
 4/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a kommenteket! Továbbra is várom az álláspontokat.
2009. aug. 16. 21:22
 5/6 anonim ***** válasza:
ha mar idot kert azt jelenti h kezd keszulni a dontesre. ne hagyd h tutyimutyi legyen es hulye kifogasokkal halogassa. ez a minimum amivel tartozik mind2toknek. nem ertek egeyt a megcsalassal stb. de ha mar itt tartanak sok kene h helyrehozzak a kapcsolatukat az 1essel. de 10 ev nem semmi es ha nem urult ki teljesen a kapcsolat meg lehet h meg tudjak menteni ha akarjak. dontse el mit akar (rovid idon belul) es ahoz tartsa magat. a lanyok nem sokat tehetnek jelenleg -szerintem.
2009. okt. 30. 14:12
 6/6 A kérdező kommentje:
Igen igazad van. Ha nem tudja eldönteni, akkor maradjon ahol volt eddig. Csak nem értem mért nem kockáztatnak az emberek, hiszen még semmi sincs veszve, még boldogok lehetnének.
2009. okt. 30. 14:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!