Mit tennél, ha más aratná le a babérokat? (Részletek lent)
Végülis a sztori mindegy.A lényeg az,hogy két évig keményen dolgoztam valamin és hihetetlen erőfeszítésembe került,hogy elérjem azt.Amikor sikerült,én szépen elvesztem a süllyesztőben,aztán néhány senkiházi aratta le a babérokat.A legidegesítőbb persze az,hogy az én szakértelmemhez képest ezek nagyon messze vannak.Inkább csak seggnyalók.
Most mégis ők kapják az anyagi támogatásokat,elismeréseket,tv riport készül róluk stb...Nem mintha vágynék a rivaldafényre,de nagyon rossz érzés az a tudat,hogy most ezek az emberek állnak a helyemen.Amíg őket sztárolják,nekem még egy köszönöm se jut.
Amikor ezt megtudtam úgy éreztem,hogy rögtön agyvérzést kapok.Kezd kihatni a mindennapjaimra is.Alvásproblémák,étvágytalanság,szorongás,állandó idegeskedés és egyszerűen kedvem lenne jól orrba vágni mindet.
Ti mit tennétek a helyemben?
Az értelmes válaszokat előre is köszönöm!
Munkahelyet váltanék és tanulnék az esetből.
Vagy elküldeném őket a búbánatba, és mindenki számára egyértelművé tenném, hogy az ÉN művem - és ezek után tanulnék az esetből. - ez a nehezebb
16:42
Nem biztos! Ha egyszeri munka/alkalom volt, akkor nem lesz már szükség a nem is létező szakértelmükre.
Kérdező, én a helyedben már tervezném a busszúhadjáratomat, minden lépésüket figyelném, mindenhol ott lennék, mikor intéznek valamit, megtudakolnám a következő lépésüket és keresztbe tennék, a rémálmaik főszereplője lennék és amikor már mindent visszafizettek amit elvettek tőlem, akkor jönne az igazi bosszú. Évekig nyugton maradnék, majd mikor nem számítanak rá ismét feltűnnék, teljesen tönkretenném őket.
De te lehet, hogy békésebb fajta vagy, vagy tévedek?
Köszönöm az eddigi válaszokat!
A bosszúra már én is gondoltam.Egyetértek vele,hogy most meglapulok,mint sz@r a fűben...aztán ha nem számolnak már velem,akkor lecsapok.Ezzel csak annyi a baj,hogy nem fogja visszaadni ezt a két évet.Arról nem is beszélve,hogy újabb egy évre szükségem lenne hozzá.De azt hiszem ha a nagyfőnök és a támogatók előtt meg tudnám őket szégyeníteni az nagyon megnyugtatna.Persze semmi brutális és illegális dolgot nem fontolgatok.Egyszerűen csak meg akarom nekik mutatni mindenki előtt,hogy én vagyok a jobb.Nem várok bocsánatkérést,se elismerést.Azt viszont nagyon megnézném,amikor rájönnek,hogy milyen emberek vannak a helyemben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!