Kedves szülők, kamaszok! Nagyon furcsa hogy. így gondolkozik egy 15 éves lány?
Ennyi idősen a húgom is azt mondta, hogy neki nem kell gyerek és ő biztos nem fog szülni. Most 20 éves és már nem utasítja el a gondolatot, már szeretne egyszer gyereket.:) Mondjuk én rossz példa vagyok, mert én már 14 évesen családra, gyerekekre vágytam, de nem vagyunk egyformák.:) Viszont a húgom példája jól mutatja, hogy egy 15 éves lány gondolkodása még sokat változik.
De ha mégsem gondolnád másképpen 5-10 év múlva sem, azzal sincs semmi probléma. Karrierista emberek is kellenek, hogy a társadalom fejlődjön és ez így van jól. Viszont sajnos társadalmi elvárás a nőktől, hogy gyereket szüljenek, szóval biztos, hogy mindig ferde szemmel fognak rá nézni emiatt. Viszont, ha te ettől leszel boldog, akkor sose foglalkozz mások véleményével!
"Volt barátom akivel jártam,de csak. azért mert mindenknek van, legyen nekem is."
Ez nagyon-nagyon rossz gondolkodás! Sose akarj megfelelni másoknak, mert így nem fogod elérni a céljaidat! Ne menj birka mód a nyáj után! Egy karrierista nőnek legyenek határozott elképzelései, ami mellett kitart, különben nem lesz sikeres. Legalábbis én így gondolom!:)
Sok sikert az életben!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!