Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Kedves szülők, kamaszok!...

Kedves szülők, kamaszok! Nagyon furcsa hogy. így gondolkozik egy 15 éves lány?

Figyelt kérdés
Tudom hogy ennyi időben mindenki a szerelemre gondol... Én nem. Volt barátom akivel jártam,de csak. azért mert mindenknek van, legyen nekem is. De nem. éreztem semmit. Engem a jövőm foglalkoztat inkább. Karrierista vagyok. Ha elképzelem magam 30 évesen egy sikeres nőt látok, nem egy családanyát. Nem szeretnék meghazasodni. Én egy feminista karrierista lány vagyok.Miért oly furcsa ez?

2012. aug. 14. 23:27
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%

Ennyi idősen a húgom is azt mondta, hogy neki nem kell gyerek és ő biztos nem fog szülni. Most 20 éves és már nem utasítja el a gondolatot, már szeretne egyszer gyereket.:) Mondjuk én rossz példa vagyok, mert én már 14 évesen családra, gyerekekre vágytam, de nem vagyunk egyformák.:) Viszont a húgom példája jól mutatja, hogy egy 15 éves lány gondolkodása még sokat változik.

De ha mégsem gondolnád másképpen 5-10 év múlva sem, azzal sincs semmi probléma. Karrierista emberek is kellenek, hogy a társadalom fejlődjön és ez így van jól. Viszont sajnos társadalmi elvárás a nőktől, hogy gyereket szüljenek, szóval biztos, hogy mindig ferde szemmel fognak rá nézni emiatt. Viszont, ha te ettől leszel boldog, akkor sose foglalkozz mások véleményével!

"Volt barátom akivel jártam,de csak. azért mert mindenknek van, legyen nekem is."

Ez nagyon-nagyon rossz gondolkodás! Sose akarj megfelelni másoknak, mert így nem fogod elérni a céljaidat! Ne menj birka mód a nyáj után! Egy karrierista nőnek legyenek határozott elképzelései, ami mellett kitart, különben nem lesz sikeres. Legalábbis én így gondolom!:)

Sok sikert az életben!

2012. aug. 15. 09:30
 12/15 anonim ***** válasza:
52%
majd felnőtt fejjel 30-évesen nem ezt látod!
2012. aug. 15. 09:33
 13/15 anonim ***** válasza:
58%
Nem furcsa, de úgy is meg fogod magad gondolni, mikor majd 35 évesen munkából hazaérve tök egyedül leszel otthon. Lehet, hogy lesz egy csomó pénzed, meg tapasztalatod munka terén, de a hajadra kenheted, ha nincs egy szerető családod.
2012. aug. 15. 10:19
 14/15 anonim ***** válasza:
57%
Jujj akkor én valami agybajos lehetek, mivel nekem csak az a fontos, hogy olyan munkám legyen, amit élvezek is, nem érdekel, hogy mennyi a fizetés, csak élvezzem, és nem szeretnék családot alapítani (ezt már mkiskoromban kijelentettem), viszont partnert azt szertnék xD
2012. aug. 15. 12:48
 15/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2012. aug. 17. 10:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!