Szerintetek könyvtárban lehet ismerkedni? én 20éves lány vagyok. Járok bulizni, de ott a részegek kiidegelnek.
Figyelt kérdés
2012. aug. 13. 22:48
11/14 A kérdező kommentje:
Nekem az egyetem még csak terv,főállásom van.
2012. aug. 14. 08:17
12/14 anonim válasza:
Nagyon jó. Egy megyei könyvtárnak mindig vannak rendezvényei (az már nem olyan, hogy békén kell hagyni egymást, mert el akar mélyedni), akkor már van egy közös érdeklődés, hozzászólással felhívhatod magadra a figyelmét, akár vitába is keveredhetsz vele - persze sok szerencse és idő kell hozzá. Ugyanez vonatkozik a könyvtár Fb-oldalára.
13/14 anonim válasza:
Elképzeltem amint tetőtől-talpig feketében(bokáig érő bőrkabát+hosszú szárú acélbetétes bakancs+szöges csuklószorító stb...), kezemben egy vastagabb Stephen King kötettel odasétálok a Kosztolányi verses kötetet elmélyülten böngésző, törékeny művészlélek hölgyhöz, és megszólítanám, szerintem sikítva elfutna...
Ellenben, ha hozzám jönne oda egy nő ismerkedési szándékkal a könyvtárban, szinte nyert ügye van...
14/14 A kérdező kommentje:
Stephen King mániás vagyok,bocsi:-D
2012. aug. 15. 23:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!