Szerintetek könyvtárban lehet ismerkedni? én 20éves lány vagyok. Járok bulizni, de ott a részegek kiidegelnek.
"Buliban csak részeg, primitív disznók fognak megtalálni, akik nagy valószínűséggel önszántukból soha nem fognak könyvtárba menni :D"
Érdekes, én szoktam buliba járni, ennek ellenére könyvtárba is. Szép dolog az általánosítás.
Ezen én is gondolkodtam már, legalább 1 percig.
Pont onnan jött az ötlet, hogy láttam egy szép lányt és gondoltam odamegyek. De mivel könyvtárban volt gondoltam magamban nyugis helyre jött, olvas, nem vágyik arra hogy nekiessek.
Hülyeség volt? Téged nem zavarna, ha könyvtárban odajönne valaki, hogy "Hali, Bence vagyok, volt már olyan barátod, akivel könyvtárban ismerkedtél meg?" jó ez elég erőltetett szöveg, de szeretem leírni ami jön, törölni meg nem jó.
Érdekes, miért pont könyvtár?
Egyetemi előadás vagy valami szóba se jön? :P
Amúgy igen, kicsit tuti furán jönne le a dolog, bár ha lány megy oda az talán kevésbé tolakodó, mintha a fiú sütne el egy ilyen, fentebb említett szöveget.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!