Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Mit fognak gondolni rólam?

Mit fognak gondolni rólam?

Figyelt kérdés

16éves fiú vagyok, és letöröltem magam facebookrol. Most akkor "barlanglakónak" fognak nézni, mert nemvagyok kíváncsi a sok fa*zságra amit korombeli emberek művelnek?

Ne értsetek félre, nemvagyok antiszociális, van sok barátom.:)

2012. aug. 13. 15:39
 1/4 anonim ***** válasza:

[link]

Ha ezen agyalsz, és még meg is kérdezed, akkor te sem vagy sokkal értelmesebb.

2012. aug. 13. 15:55
 2/4 anonim ***** válasza:

Nem mindegy, mit gondolnak? Örülök, hogy értelmesebb vagy, mint az átlag függő-időt-elszúró-divat-majom.

Tanulj, képességeidet fejleszd, gyakorold valamiben magad-(zene, sport, ének, színjátszás, képzőműv., irodalom -valami kifejező eszköz kell) - és lesznek , akik "jót" fognak gondolni rólad, és ami lényeg, akikkel neked is öröm lesz együtt lenni, beszélgetni.

2012. aug. 13. 16:03
 3/4 anonim ***** válasza:
elárulom én egy informatikai stúdióban dolgozom, de!!! töröltem magam facebookról, mert...hát hányinger. a gusztustalanság, az ömlengés, a celebség majmolás, az egoizmus és a magamutogatás. erre nem vagyok én sem kiváncsi
2012. aug. 13. 16:14
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Megvilágosodtál!!! Eltaszítod magadtól e világnak minden szennyét és mocskát, drága barátom... Maximális tiszteletemet küldöm ezúton is. Remélem hamarosan embertársaid is követik példádat. A+++++
2012. aug. 13. 16:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!