Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Szerintetek mit fognak gondoln...

Szerintetek mit fognak gondolni rólam?

Figyelt kérdés
Már elegem van az osztályomból! Azt tervezem, hogy jövőre át megyek egy másik osztályba. (ugyanebbe az iskolába). Elegem van abból , hogy az osztályomba egy lány kivételével mindenki ilyen: előttem jópofizik, a hátam mögött meg olyanokat mondanak rólam, hogy inkább most nem írom le. Ma tudtam meg , hogy amikor reggelente jövök ezt mondják: jajj megjött Sára inkább menjünk el.. Amikor odamegyek: Szia!! Miujság? Jó a fölsőd stb. Pedig egy rossz szót nem szólok. Hozzáteszem nem csak velem csinálják sőt egymást is kibeszélik. Arra bezzeg jó vagyok, hogy a házit leírjam nekik, ha betegek... A másik osztály egy normális osztály jóba vagyok szinte az összes lánnyal. :) A tanáraik is normálisabbak... Szóval úgy döntöttem át megyek. Vélemények? Szerintetek nagy bunkóság lenne itt hagyni ezt az osztályt? Ja még annyit hozzáteszek, hogy az én (mostani) osztályomba a fiúk legalább normálisak és jóba vagyok velük csak a lányok kiakasztanak :(.
2012. ápr. 27. 16:44
 1/4 A kérdező kommentje:
12L
2012. ápr. 27. 16:49
 2/4 anonim ***** válasza:
Átmehetsz másik osztályba,de jó ha tudod,hogy ahol közösség van ott mindenhol előfordulnak ezek az afférok.Ezeket nem tudod kikerülni.Mert ha ahova mennél ott is lesz ilyen akkor azután hova fogsz átmenni?Mindeg nem menekülhetsz ezek elől.
2012. ápr. 27. 17:02
 3/4 A kérdező kommentje:
Köszi.. Ezután nem mennék sehova, ahogy írtam ismerem az osztályt ahova megyek és tudom , hogy minden osztályba van ilyen de ez az osztály (a mostani) kikészít.. És csak azért mennék át , mert sokkal jobb osztály mint a miénk..
2012. ápr. 27. 17:22
 4/4 anonim ***** válasza:

Szerinted ez tudományos kérdés?

Ha másban is ilyen gondos vagy, akkor már érthető, hogy miért mondanak mindenfélét.

2012. ápr. 27. 18:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!