Mi a véleményed arról a kismamáról aki babkocsit tol
és közbe bagózik? én nem egyszer láttam volna de
komolyan elbeszélgettem volna vajon otthon is ez van?
Ezért mondom hogy nem kéne még rátenni egy lapáttal azokra amik ellen nem tehetsz semmit! És a dohányzás ilyen!!!
Nem azzal van a baj ha bagózik az anyuka,hanem azzal ha a gyerek közelében teszi,még ha az úton is. Nagyon gusztusos mikor a büdös bagós kezével fogja meg a pici gyereket!
2012. aug. 13. 11:47
12/19 anonim válasza:
Én nem szeretem ha valaki babakocsit tolva bagózik,de az ő dolga van nekem saját életem én ezzel foglalkozom.Viszont sztem rengeteg szülő szívja a cigit a lakásban.Ha külön helységbe vonul illetve kimegy a kertbe,lépcsőházba én abban nem látok semmi kivetnivalót.Lehet lepontozni...
2012. aug. 13. 11:47
13/19 anonim válasza:
Az én fiam két éves múlt. Férjem és én is dohányzunk, de kizárólag az erkélyen. Nyáron nem gond, mert meleg van, télen meg kizárjuk egymást, ha nincs itthon, csak akkor gyújtok rá, ha a gyerek alszik. Utána meg kezet mosok szappannal. Mivel útközben nem tudok kezet mosni, ezért sem most, sem régebben nem dohányoztam, mikor kint voltunk. Más meg nem érdekel, van nekem elég dolgom a saját családommal, nem foglalkozok mással. Mindenkinek joga eldönteni, hogyan éli az életét, akár jól, akár rosszul teszi. Az vesse rá az első követ, ki maga is bűntelen.
2012. aug. 13. 12:27
14/19 anonim válasza:
Én dohányzom, és bizony megesik, hogy a babakocsit tolva is rágyújtok, ha nincs velünk a férjem (ha velünk van, akkor átadom neki, én pedig kicsit lemaradva mögöttük gyújtok rá). A büdös-bagós kezemet pedig utána áttörölgetem popsitörlővel, arra pedig külön figyelek, hogy még véletlenül se a babakocsi felé fújjam a füstöt.
És ha valaki odajönne, hogy emiatt bíráljon, megkérdezném, hogy jobban esne-e a törékony lelkének, ha a lakásban szívnám?
2012. aug. 13. 12:32
15/19 anonim válasza:
Elborzadok, mikor ezt látom. Egyszerűen nem értem, hogy hogyan lehetnek ennyire tudatlanok az emberek. Mert ez az. Tudniuk kell, hogy a dohányzás aktívan, passzívan egyre megy, de ártalmas. Én anya vagyok. Azért váltam azzá, mert minden vágyam egy pici, ártalmatlan kisgyerek a férjemtől volt. Miután megszületett, minden vágyam az lett, hogy a lehető legboldogabb gyermekem legyen. Hogyan lehetne boldog, ha én teszem ki kockázatnak az egészségét?
Amúgy én is dohányoztam, hosszú éveken keresztül, napi szinten egy-egy dobozzal. Hál' Istennek a gyerekemért le tudtam tenni, azóta pedig nem is hiányzik.
Ettől függetlenül idegen emberhez nem mennék oda, hiszen mások életébe kéretlenül nem avatkozhatunk bele. Ismerős pedig nincs ilyen a közelemben.
2012. aug. 13. 12:57
16/19 anonim válasza:
Nekem van egy ismerősöm aki elég rendesen,cigizett terhesség alatt is,és most is,ha a kezében van a gyerek akkor is,sőt a párja is szívja,sokszor ott ahol a gyerek van...a véleményem meg van róluk,de nem szólok bele,mert az ő dolguk,ha ők nem féltik legalább a cigifüsttől a gyerekeiket,akkor én miért tegyem?Én az enyémeket megkímélem az ilyesmitől,amennyire csak tehetem.Mi a párommal már jó ideje nem szívjuk(évek óta).
2012. aug. 13. 13:11
17/19 anonim válasza:
Max annyi, hogy remélem a lakásban nem dohányzik. Mondjuk ha hozzám jönnél oda, hogy miért cigizek, én is leosztanálak, hogy ne foglalkozz velünk, van neked családod. És igen, én is rá szoktam gyújtani, vagy az udvaron, vagy pedig ha a férjem tolja a babakocsit. Ja, és megtörlöm a kezem popsitörlővel, és lefertőtlenítem út közben... Amúgy meg tudod milyen a vélemény? Mint a seg*lyuk. Mindenkinek van, de senkit nem érdekel a másé! Na ezzel én is így vagyok. :)
2012. aug. 13. 13:35
18/19 anonim válasza:
Undorító (eddig ilyet, viszont csak a cigányoknál láttam, fehéreknél nem).
Az se semmi, amikor terhesség alatt rágyújt, aztán szerencsétlen gyerek betegen születik meg, vagy örökre az is marad, de ez jól jön a családnak, mert mivel a gyerek tartósan betegnek számít, fizet utána az állam. Persze, a pénz nem a sérült gyerekre megy el...
2012. aug. 13. 21:58
19/19 anonim válasza:
Nem fura? Elég egy kis művi felháborodás, és máris halványulnak a hibáink. :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!