Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Mi a véleményed arról a...

Mi a véleményed arról a kismamáról aki babkocsit tol és közbe bagózik? én nem egyszer láttam volna de komolyan elbeszélgettem volna vajon otthon is ez van?

Figyelt kérdés
2012. aug. 13. 11:23
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
53%
Gusztustalannak tartom,és nagyon idegesít! Legszívesebben kitépném a kezéből,persze nem teszem. Szerintem ettől már csak az a rosszabb mikor kézben van a gyerek,és úgy bagózik. Ilyet is láttam sajnos!:(
2012. aug. 13. 11:28
 2/19 A kérdező kommentje:
én olyat nem de akkor odamennék és megkérdezném hogy ezt miért csinalja?
2012. aug. 13. 11:30
 3/19 anonim ***** válasza:
36%
Elborzongok. Nem bántok senkit. Engem is bántottak már épp elég dologért. Az egyik anyuka azért bántja a másikat, mert sapka van rajta, a másik azért mert nincs rajta sapka. A tipikus nyuszikás eset. Vajon én mennyivel vagyok jobb anya akkor ha a gyermekemet kitolom az utcára? Talán a kipufogó gáz még ártalmasabb, csak hát azt nem közvetlenül okozzuk. Szóval nem harcolok semmi ilyesmin. Az évek mindent eldöntenek helyettünk.
2012. aug. 13. 11:33
 4/19 anonim ***** válasza:
63%

nem szólnék bele -- szíve joga

soha nem szabad másokat a szokásaik miatt megszólni

ki tudja neked nincsen olyan amit mások ferde szemmel néznek,

neked vajon h esne ha odamenne és kioktatna??

a lényeg h én nem teszek e félét

2012. aug. 13. 11:35
 5/19 A kérdező kommentje:
jol van de ez annyira gáz sose cicigznék igy föleg nem ujszülött baba melett
2012. aug. 13. 11:36
 6/19 anonim ***** válasza:
37%

Vannak dolgok amik elkerülhetetlenek,nem tehetsz ellene semmit! Nem nevelheted a gyereked burokban. De a dohányzás az egy olyan dolog amit el lehet kerülni!!! Ezzel valahol szánt szándékkal ártasz a gyerekednek!

Nem kéne a dolgokat keverni!

2012. aug. 13. 11:37
 7/19 anonim válasza:
66%

És akkor mi van?Nem a gyerek arcába fújja a füstöt.Inkább így cigizzen valaki,minthogy a lakásban a gyerek mellett!

Lehet lepontozni!

2012. aug. 13. 11:38
 8/19 anonim ***** válasza:
31%

Oda írtam, hogy csak hát azt nem közvetlenül okozzuk!!!!! De mi okozzuk.

Csak ezeket a dolgokat valahogy úgy érzem, hogy nem foglalkozunk vele, mert az állítjuk, hogy nem tehetünk róla. És akkor már nincsenek is. Pedig vannak.

2012. aug. 13. 11:40
 9/19 anonim ***** válasza:
60%
Ez az oldal mostanra tele lett a "Mi a véleményed arról az anyukáról..."kérdésekkel.Az anyukáról is megvan a véleményem,de rólad is,kedves kérdező.Minden ember más és más,de itt sokaknak nincs jobb dolgotok,minthogy más idegen ember életével foglalkozzatok?!Nem ismered a családot,nem látsz mélyebbre,akkor mégis milyen alapon ítélkezel?Vannak 666-szor rosszabb helyzetek,családok,akik ütik,gyilkolják,éheztetik a gyerekeiket.Na,azokat aztán nagyon lehet sajnálni.Ki tudja mi van ebben az anyukának a lelkében?!Ki tudja mennyit küzdhet azért,hogy leszokjon?!Vagy te belelátsz a lelkébe?!Nem hiszem....
2012. aug. 13. 11:46
 10/19 anonim ***** válasza:
68%
Mi köze hozzá bárkinek is? És ha apuka tolja a babakocsit akkor nem gáz??? Gondolkodjatok már el....Az hogy valaki lent dohányzik,még nem jelenti azt hogy a lakásban is.Nálunk például sosem volt lakásban dohányzás.Kedves sznob anyukák,ne akarjatok már mindenbe beleszólni.
2012. aug. 13. 11:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!