Te mivel és hogy vigasztalod meg babád/gyermeked otthon és ha máshol vagytok?
Ha itthon vagyunk, akkor van 2 db oroszlánja, és azzal, ha máshol, akkor vannak dalok, amiket kiskora óta éneklek neki, azokkal, de összességében inkább az odabújás+duruzsolás ami fontos nála...
23 hós kislány
A nagyot (26 hós) felveszem, megölelgetem-megszorongatom, megkérdezem, hova kell puszit adni (ha megütötte magát), ha nincs nagy baj, akkor gyorsan elterelem a figyelmét, mutatok valami izgalmasat.
A pici (4 hónapos), végtelenül jó természetű, mosolygós, kommunikatív leányka, neki ritkán van gondja-baja, és általában elég megölelgetni, rámosolyogni. Ha nagyon nagy gáz van (múltkor pl a bátyja megharapta az ujját), akkor kell a cici is, de csak a nagy óbégatás lecsengése után cuppan rá.
Nem értem amúgy a kérdés végét: ha máshol vagyunk, minek kellene különböznie?
Én mindig ugyanúgy. Lesz*rom az áruházat, ha a gyermekemnek gondja van!:D
Megölelem, megpuszilom, simizem a hátát, elmondom, hogy szeretlek és nyugalom van, minden oké és IGEN: dúdolászok!!:D Aztán ha lenyugodott, mutatok neki vmi érdekest, vagy folytatjuk tovább a vásárlást.
első vagyok.
Aha, simán szerintem szinte bárhol leülök mellé akár a földre is, olyankor kikapcsol az udvarias "énem", és fölénybe kerül AZ ANYA!! :-))
Amúgy még sok ilyen eset nem volt, de az jutott eszembe, hogy mikor 1 éves volt, nekiesett az első 2 fogával a lépcsőnek az utcán, és ott akkor mindent eldobtam, és leültem bele törökülésben a betonra, és ott ringattam, mint egy idióta..:-DDD (a történet vége, hogy elég csúnyán megütötte, így kb. 3 perc múlva, hogy nem hagyta abba a sírást, felpattantam, és úgy ahogy voltam otthagytam az utcán csapot-papot, babakocsit, kulcsot, táskám, és gyalog futottam vele az orvosi rendelőig, de hál istennek, csak bemozdult neki, már 2 éves, és nincs gond azokkal a fogaival, a cuccaimat egy nő hozta utánam, a babakocsi ottmaradt, de nem vitték el...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!