Kisbabás szülők, ti vesztek fel ruhát otthon a 31 fokos lakásba, hogy ne pucérkodjatok a gyerek elött?
Bugyi van rajtunk, de én úgy vagyok vele, hogy szoptatás közben is lát.. akkor meg nem teljesen mindegy?!
Akkor ne legyek szégyenlős, most pedig igen?!
3 éves, de soha sem takargattuk magunkat előtte, pucéron vagyunik itthon mindd, sem én, sem a férjem nem vagyunk előtte szégyenlősek. Vele fürdünk este mesztelenül, minket nem zavar, őt sem!
Minap beszéltünk a férjemmel, majd ha nagyobb lesz, és érdekli a nemiség a lányunkat, akkor majd a férjem felvesz egy boxert, de azt mondta lehet nem is lesz előtte szégyenlős, nem fogja magát takargatni, hisz a mi gyerekünk, belőlünk van...
50 éves főnökasszonyommal is beszélgettünk erről, ők sem szégyenlősek a 20 éves fiával egymással szemben.
Így alakult ki, ki hogy szokja meg.
Természetesen nem pucérkodunk előtte.
Férjemen alsógatya, rajtam bugyi és egy vékony top van. Kisfiamon meg egy szál pelus.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!