Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Hogyan váltsam valóra az álmom?

Hogyan váltsam valóra az álmom?

Figyelt kérdés

Hogy válthatnám valóra, ha közben másról megfeledkezek? :(

Amíg érte küzdök addig észre sem veszem mi forog körülöttem. A tánc az álmom, amit csak a tv-ben csodálhatok :/ Amikor nézem a műsort mindig inspirál. De nem támogat senki, hiszen nem vagyok jó táncos mert nem tudom hol gyakorolni mert nincs még külön szobám se és kicsi a lakásunk. Táncra nem írnak be, mert drága. De nekem amúgy se a betanult hiphop tetszik amin látszik, hogy nem úgy táncolnak ahogy ők szeretnének, ahogy a képzeletük hajtja. A kedvenc műsorom a „Táncolj, ha tudsz” ami az AXN-en szokták adni.

Tudtok nekem tanácsot adni? Ti valóra váltottátok már az álmotokat? És ha igen, hogyan?

18/L

2012. aug. 12. 15:07
1 2
 11/15 anonim válasza:
És ha nélkülük tánncolnál, de náluk? Pl. náluk aludhatnál, vagy csak délután átmehetnél. Vagy suliban, tanítás után a tesiteremben?
2012. aug. 12. 16:16
 12/15 anonim ***** válasza:

Szedd össze magad! Valószínűleg nem akarod igazán, különben megdolgoznál érte.

Ha még pénzt keresni is lusta vagy, hogy akarsz táncolni? az kemény edzés, munka!

2012. aug. 12. 16:25
 13/15 anonim ***** válasza:
92%

Jajj, hagyjátok már ezt a "lusta vagy megdolgozni érte" baromságot... Vannak akiknek a befektetésükből megtérül havi 500 000 Ft és abból ha akarnának elkezdhetnének 20 féle hobbit és nem NEM kellet megdolgozniuk a pénzért, elég terelgetni a befektetett összeget.

Kérdező, figyelj, én hiszek abban, hogy lehetsz jó táncos, ha igazán akarsz és meg fogod találni az útját, hogy hogyan. Egy dologra figyelj: a táncra magára és ne annak a hiányára, rengeteg energiát fecsérelsz el azzal, ha arra összpontosítasz, hogy "nincs lehetőséged" táncolni. Állítsd be az agyad egy olyan gondolkodási formára, amiben elkezdi keresni a lehetőségeket (és találni is fog egy idő után), mindössze annyit kell tenned, hogy nem azon agyalsz, hogy miért nem tudsz táncolni (mert akkor az agyad folytonfolyvást azzal lesz elfoglalva, hogy meglássa az akadályokat), hanem azon kezdesz el agyalni, hogy "hogyan tudnék táncolni" (ekkor az agyad a lehetőségeket kezdi el kutatni). Minden jót! :)

2012. aug. 12. 16:33
 14/15 anonim ***** válasza:

Most hogy jön az ide, hogy másoknak van pénze?

És?

A kérdezőnek nincs. És megoldás lenne, ha elmenne dolgozni, pénzt keresne, ki tudná fizetni a táncot.

"és nem NEM kellet megdolgozniuk a pénzért"

10 milliónak meg meg kell.

De ha tudsz olyat, aki szívesen osztaná nemes célokra, hozd őket össze. :-)

2012. aug. 12. 18:42
 15/15 anonim ***** válasza:

18:42

Mégis miért kéne másoknak osztogatni a pénzüket? Talán ha az emberek nem az idejüket, hanem a tudásukat váltanák pénzre akkor többre mennének.

Az oroszok kivonulása az országból és a rendszerváltás = Mostantól nem az állam fog gondoskodni rólad, hanem te magadról.

Ezt kéne megérteni és máris minden könnyebb lenne.

2012. aug. 13. 15:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!