Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Hogyan váltsam valóra az álmom?

Hogyan váltsam valóra az álmom?

Figyelt kérdés

Hogy válthatnám valóra, ha közben másról megfeledkezek? :(

Amíg érte küzdök addig észre sem veszem mi forog körülöttem. A tánc az álmom, amit csak a tv-ben csodálhatok :/ Amikor nézem a műsort mindig inspirál. De nem támogat senki, hiszen nem vagyok jó táncos mert nem tudom hol gyakorolni mert nincs még külön szobám se és kicsi a lakásunk. Táncra nem írnak be, mert drága. De nekem amúgy se a betanult hiphop tetszik amin látszik, hogy nem úgy táncolnak ahogy ők szeretnének, ahogy a képzeletük hajtja. A kedvenc műsorom a „Táncolj, ha tudsz” ami az AXN-en szokták adni.

Tudtok nekem tanácsot adni? Ti valóra váltottátok már az álmotokat? És ha igen, hogyan?

18/L

2012. aug. 12. 15:07
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
18 éves vagy... ha nem adnak pénzt órára, dolgozz és fizesd ki magadnak. Ha tényleg ez az álmod, nem kifogásokat keresel, hogy miért nem megy...
2012. aug. 12. 15:23
 2/15 A kérdező kommentje:
De ez nem olyan egyszerű én most leszek 4.es mert késtem most lesz az érettségi és minden más nincs rá idő a munkára főleg h 70 km-re van a suli tőlünk
2012. aug. 12. 15:31
 3/15 anonim ***** válasza:
öreg vagy a tánchó!
2012. aug. 12. 15:32
 4/15 anonim ***** válasza:

Akkor táncra sem lenne időd?

(Szerintem is dolgozz, hogy kifizethesd az óráid)

Én is úgy valósítom meg az álmaimat, hogy dolgozom, harcolok, megteremtem a feltételeket. És szerintem mások is, amíg nem nyernek a lottón...

2012. aug. 12. 15:34
 5/15 anonim ***** válasza:
Akkor ha nincs rá időd, akkor mégis mit tanácsolhatnánk? Én nem fogok tudni eljárni helyetted az órákra.
2012. aug. 12. 15:34
 6/15 anonim válasza:
és 70km-re járnál táncolni is? arra lenne időd, ha szüleid kifizetnék, de megteremtenni saját magadnak a lehetőséget... arra nincs időd?
2012. aug. 12. 15:39
 7/15 A kérdező kommentje:

De nem is nagyon tetszik az a féle hiphop amit az órákon tanítanak.

Szerintem van a 2 videó közt különdbség:

ez a betanult: http://www.youtube.com/watch?v=Ac0wtiGizE8&feature=player_em..

ez pedig egy külföldi táncverseny:

http://www.youtube.com/watch?v=TLtSfYX8tJk

és ebből egyik se járt táncra. Maguk gyakoroltak a házban, a kertben, ahol lehetőség adatott. De én nem tudom kitalálni, hol tudnék ahol egyedül lehetnék, mert mások előtt nem nagyon merek, mert tudom hogy még nem vagyok jó

2012. aug. 12. 15:43
 8/15 A kérdező kommentje:
Mármint amit tanítanak az csak magukban eltáncolnak. De ebben a műsorban történetet is mondanak el a tánccal. Én is ilyet akarok, de ilyet nem tanítanak.
2012. aug. 12. 15:47
 9/15 anonim válasza:
nem szoktál egyedül otthon lenni? vagy nincs egy barátnőd, akihez átmehetnél, és akár együtt is tanulhatnátok?
2012. aug. 12. 15:51
 10/15 A kérdező kommentje:
Sajnos egyik barátnőmet vagy barátomat sem izgatja a tánc. Nagyon ritkán vagyok egyedül. De kiszoktam használni a pillanatot amikor véletlen esetben tényleg egyedül vagyok, csak sajnos tényleg nagyon kicsi a hely.
2012. aug. 12. 16:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!