Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Ti megbíztok a kolléganőitekbe...

Ti megbíztok a kolléganőitekben? Mit tegyek ha én nem tudok megbízni bennük?

Figyelt kérdés
Nem szeretek magamról beszélni, mert félek, hogy kibeszélnek. Pedig normális életem vana, párkapcsolatban élek, nincs mit szégyelljek.
2012. aug. 12. 13:06
 1/6 anonim válasza:
És mi van, ha kibeszélnek? :D Ha nem beszélsz, azt is kibeszélhetik, hiszen éppen eleget hagysz a képzeletüknek :D
2012. aug. 12. 14:04
 2/6 A kérdező kommentje:
Biztos te sem örülnél, ha csámcsognának a hátad mögött rólad. Nem tudom, hogy így van-e, a kérdésem arra irányult, hogy Ti bíztok-e a kolléganőitekben?
2012. aug. 12. 14:31
 3/6 anonim válasza:

Nem. Én a barátaimban, családtagjaimban bízok. Amennyiben egyikbe se tartozik a kedves kolléga, akkor nem avatom a bizalmamba.

De az, hogy magánéletembe nincs beavatva, nem azt jelenti, hogy a munkájába nem bízok meg. Illetve attól, hogy nem a bizalmasom még beszélek neki az életemről, csak nem részletesen :)

2012. aug. 12. 14:36
 4/6 A kérdező kommentje:
Jól csinálod, ez tetszik. Én is csak nagyvonalakban beszélek az életemről, mert ha kuka lenné az engem is zavarna. De nem magamról vagy másról beszélek, hanem általános témákról inkább. Utálom ha kíváncsiskodnak és a magánéletem érdekli őket. Egyik kolléganőm megkérdezte tőle, hogy védekezünk-e a párommal?:-O Normális az ilyen?
2012. aug. 12. 14:39
 5/6 anonim válasza:

:D He-he! Én is ezektől a kérdésektől tudok kiakadni. Ilyenkor megkérdem, hogy miért kérdi, hátha valami problémája van és csak fel szeretné vezetni a témát :D Ha meg csak dumálni akar, akkor elterelem, valami témához illő általános dologgal.

Igaz, abszolút nem érdekel, hogy tudják-e miként védekezünk :D

2012. aug. 12. 14:46
 6/6 A kérdező kommentje:
És mi a taktikátok a mindenről tudni akaró könyöklőgépek ellen? Úgy tesztek mintha barátkoznátok vagy elzárkóztok inkább? Hiszen fontos a munkahely és muszály úgymond jóban lenni a többiekkel.
2012. aug. 12. 14:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!