Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Hogyan lehet megbízni ezekben...

Hogyan lehet megbízni ezekben a netes hirdetésekben?

Figyelt kérdés

Tehát, hirdetek valamit a neten. Ahhoz, hogy átvegyék, el kell jönniük hozzánk, a házunkba.

Lehet, hogy túl paranoiás vagyok, de nem szívesen adom meg a címemet valakinek, akivel csak pár e-mailt váltottam, illetve ki tudja, hogy következő éjjel betörtnek-e hozzánk... Elvégre látták már belülről a házat..

Ti hogyan tudnátok megbízni így idegenekben, hogy beengedjétek őket a lakásotokba, megadjátok neki a címeteket?

2011. okt. 16. 14:00
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
54%
Add át egy nyilvános helyen a cuccot és máris meg van oldva.
2011. okt. 16. 14:02
 2/27 A kérdező kommentje:
Kössz... Majd cipelgetek kiskutyákat nyilvános helyre.. :S
2011. okt. 16. 14:02
 3/27 anonim ***** válasza:
66%
marha egyszerűen nem szaporítasz és kész...
2011. okt. 16. 14:06
 4/27 anonim ***** válasza:

Akkor ne add el őket!

Mondjuk nem értem, hogy egy kutyaszállító boxban miért nem lehet egy parkolóba vagy rét szélére kivinni a kutyákat.

Megoldást keresel a problémádra vagy problémát a megoldásra?

2011. okt. 16. 14:06
 5/27 anonim ***** válasza:

Igen, teljesen igazad van!...

Én sem adom meg senkinek a címem, senkit nem engedek a lakásba...

Nekem is van sok holmim, amit eladnék (sőt, ingyen is odaadnám!), de mindig itt akadok meg : nem hívnék a lakásomra senkit, hogy elvigye!...

2011. okt. 16. 14:07
 6/27 anonim ***** válasza:

Mondjuk kibélelt csomagtartóban (nylon, azon pokróc) egy kísérővel vígan elvannak a kocsiban is a kutyák. Pláne max. fél-egy órára, amíg a vevő nézegeti őket.

Hacsak nem dán dog kiskutyák, nem foglalhatnak túl sok helyet.

2011. okt. 16. 14:08
 7/27 A kérdező kommentje:

Nem ez volt a kérdés.

Különben az utcáról fogadtam be a kutyust, és 1-2 hónap és viszem ivartalaníttatni.

Nem fogom mind a 7-et belepréselni egy szállítóboxba, hogy a vevő megnézhesse, hogy igazán melyiküket is akarja.. Bernáthegyiről van szó ráadásul..

2011. okt. 16. 14:08
 8/27 A kérdező kommentje:
Nincs kocsim, ismerőseimet meg nem akarom ezzel zaklatni..
2011. okt. 16. 14:09
 9/27 anonim ***** válasza:
Akkor lesz hét kedves bernáthegyid, ennyi. Valamit valamiért.
2011. okt. 16. 14:09
 10/27 A kérdező kommentje:

De neked amúgy most miért kell bunkóskodnod 86%-os? Rossz napod van? Akkor ne rajtam töltsd ki a mérgedet.

Hogyan lehet megbízni ezekben az emberekben, ez volt a kérdés. Ha nem tudsz a kérdésre válaszolni, akkor ne írj. A kötözködés pedig nem érdekel.

2011. okt. 16. 14:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!