Hogyan lehet megbízni ezekben a netes hirdetésekben?
Tehát, hirdetek valamit a neten. Ahhoz, hogy átvegyék, el kell jönniük hozzánk, a házunkba.
Lehet, hogy túl paranoiás vagyok, de nem szívesen adom meg a címemet valakinek, akivel csak pár e-mailt váltottam, illetve ki tudja, hogy következő éjjel betörtnek-e hozzánk... Elvégre látták már belülről a házat..
Ti hogyan tudnátok megbízni így idegenekben, hogy beengedjétek őket a lakásotokba, megadjátok neki a címeteket?
Akkor ne add el őket!
Mondjuk nem értem, hogy egy kutyaszállító boxban miért nem lehet egy parkolóba vagy rét szélére kivinni a kutyákat.
Megoldást keresel a problémádra vagy problémát a megoldásra?
Igen, teljesen igazad van!...
Én sem adom meg senkinek a címem, senkit nem engedek a lakásba...
Nekem is van sok holmim, amit eladnék (sőt, ingyen is odaadnám!), de mindig itt akadok meg : nem hívnék a lakásomra senkit, hogy elvigye!...
Mondjuk kibélelt csomagtartóban (nylon, azon pokróc) egy kísérővel vígan elvannak a kocsiban is a kutyák. Pláne max. fél-egy órára, amíg a vevő nézegeti őket.
Hacsak nem dán dog kiskutyák, nem foglalhatnak túl sok helyet.
Nem ez volt a kérdés.
Különben az utcáról fogadtam be a kutyust, és 1-2 hónap és viszem ivartalaníttatni.
Nem fogom mind a 7-et belepréselni egy szállítóboxba, hogy a vevő megnézhesse, hogy igazán melyiküket is akarja.. Bernáthegyiről van szó ráadásul..
De neked amúgy most miért kell bunkóskodnod 86%-os? Rossz napod van? Akkor ne rajtam töltsd ki a mérgedet.
Hogyan lehet megbízni ezekben az emberekben, ez volt a kérdés. Ha nem tudsz a kérdésre válaszolni, akkor ne írj. A kötözködés pedig nem érdekel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!