Hogyan lehet megbízni ezekben a netes hirdetésekben?
Tehát, hirdetek valamit a neten. Ahhoz, hogy átvegyék, el kell jönniük hozzánk, a házunkba.
Lehet, hogy túl paranoiás vagyok, de nem szívesen adom meg a címemet valakinek, akivel csak pár e-mailt váltottam, illetve ki tudja, hogy következő éjjel betörtnek-e hozzánk... Elvégre látták már belülről a házat..
Ti hogyan tudnátok megbízni így idegenekben, hogy beengedjétek őket a lakásotokba, megadjátok neki a címeteket?
Azt halkan jegyzem meg, hogy eladásnál tulajdonképpen a vételár az eladó egyéb fáradozásait is magában foglalja. Jelen esetben azt, hogy erőt veszel magadon és vagy igenis "cipeled" a kiskutyákat, vagy vállalod a kockázatot és otthon mutatod meg őket.
Mondjuk akkor sem értem, hogy miért a lakásban, az udvarba is ki lehet tenni egy kartondobozt kibélelve és ott is meg lehet nézni őket.
Ja, főleg hogy ingyen adom őket... Csak találjak nekik gazdit.. A pénz nem érdekel.
A kertbe pedig nem tudom kivinni őket.
"Hogyan lehet megbízni az emberekben?" Ahogyan akarsz. Vagy bízol, vagy nem. Ez nem kapcsolóval működik.
Ha megbízol, akkor kockázat van, hogy később rossz szándékkal visszatérnek. Vagy nem bízol meg, akkor meg lesz hét kutyád.
Ez válasz a kérdésre?
Minden rosszindulat nélkül: problémára keresel gyakorlati megoldást vagy filozófikusan tetted fel a kérdést? Ez nem igazán tiszta.
Nem keresek rá gyakorlati megoldást, mert már átgondoltam mindent, és csak úgy lehet lebonyolítani, ha beengedem őket.
Más kérdéseknél annyira egyszerűek az emberek, itt meg továbbviszitek a gondolatmenetet..
Nem értem, hogy mit vársz tőlünk?!...
KÉRDÉSED az volt : meg lehet bízni a hirdetésben, hogy megadd a lakcímed?...
VÁLASZ : Nem!... Bizony előfordulhat, hogy csak körülnéznek és pár nap múlva betörnek hozzátok...
ELVINNI nem tudod a kiskutyákat megmutatni...
Akkor... Több lehetőség nincs : nyakadon maradnak a kutyusok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!