Hogyan lehet megbízni ezekben a netes hirdetésekben?
Tehát, hirdetek valamit a neten. Ahhoz, hogy átvegyék, el kell jönniük hozzánk, a házunkba.
Lehet, hogy túl paranoiás vagyok, de nem szívesen adom meg a címemet valakinek, akivel csak pár e-mailt váltottam, illetve ki tudja, hogy következő éjjel betörtnek-e hozzánk... Elvégre látták már belülről a házat..
Ti hogyan tudnátok megbízni így idegenekben, hogy beengedjétek őket a lakásotokba, megadjátok neki a címeteket?
Kedves Kérdező!
Úgy látom, inkább neked van szánalmas és siralmas életed, a válaszaid stílusa alapján meg egy komplett házisárkány vagy!... :-DDD
Miért teszel fel kérdést, ha te már úgyis tudod a saját válaszod (vagyis senki másra nem hallgatsz, aki nem azt mondja, amit te kitaláltál)...
Istenem, ne töketlenkedünk már.
Először is igazad van, komplett hülyeség lenne idegeneknek kiszolgáltatni a címedet. De könyörgöm, mennyi ideig tart fogni egy dobozt, belerakni a kutyusokat, majd az utca végén, vagy 1-2 utcával odébb összefutni a vevőjelöltekkel? Nahát.
Én azt tenném, hogy megbeszélnék a vevővel egy időpontot, helyet, ami a lakhelyemtől nem lenne messze, és úgy találkoznék vele, kutyástól. Amúgy se egyszerre vinnék el a kiskutyákat, hanem egyenként. És akkor elkerülnéd azt, hogy idegent engedsz be a lakásba.
Egy barátnőm is úgy talált kiscicát a neten, hogy megbeszélték a tulajjal, mikor, hová viszik a kölyköt. Találkoztak egy forgalmas helyen, cica a kosárban, a szükséges papírokkal együtt, pénz odaad és irány haza.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!