A húgom kitalálta hogy olimpikon akar lenni. Hogy értessem meg vele hogy ez nem csak úgy megy?
Ha sportolni jár, nem lesz se ereje, se ideje bulizni. Olimpikon nem valószínű, hogy lesz belőle.
A sport jót tesz neki, és le fog tenni az elképzeléséről az első két edzés után; annyira fáradt lesz.
A mostani kormány a focin kívül gyakorlatilag semmilyen más sportágat nem támogat jelentősen. Az egyik kajakos bajnokunknak a saját lakását kellett eladnia ahhoz, hogy felkészülhessen az idei olimpiára, mert a vízisport szövetség azt mondta, hogy nincs pénz támogatni a felkészülést.
Volt osztálytársam paralimpiai bajnok volt 2000ben. 13évesen kezdte az úszást,azt mondták ha nem kezd el vmit csinálni akkor meghal. (Kivették a fél tüdejét)Igy elkezdett uszni.Olimpikon lett. Én 20évesen(Ő volt annyi)mi 14. ismertem meg,mesélte h pl 5km-t kellett reggel usznia.Ezt leuszta és utána 7:15re beért a suliba. Akkor kezdödött a sulink. Ma már abbahagyta a kora miatt az úszást,de elvégezte az egyetemet edző lett és családos ember.
Szerintem ne beszéljétek,az úszás jó és ha szeret is úszni akkor járjon el nyugodtan..Kárára nem válhat.
Ebben igazatok van hogy legalább értelmeset tölti el a napját, meg a mozgás tényleg jó lenne neki, mert vékony, gyengus. De engem inkább az "húzott fel" hogy ő már rögtön olimpikon akar lenni...
Gyurta nyilatkozta pár éve hogy 5kor kel minden reggel, aztán 6-8ig edzés, majd suli, 2 óra felé hazamegy kajálni, és 3-6ig megint edz. Olyasmire emlékszem hogy ez 3szor van egy héten, 2szer meg szárazföldi gyúrás. Na jó mondjuk ez tényleg túlzás a húgomnál ilyesmire gondolni, mert hát más kategória.
De igazatok van ha néha elmegy úszni tényleg előnyére válik.
Dani se úgy kezdte, hogy rögtön napi 5-6 órát edzett.
Meg lehet szokni amúgy....Nekem is volt napi 5 óráig tartó mozgásom már, persze első hetekben kevesebb, aztán egyre több....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!