Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » A húgom kitalálta hogy olimpik...

A húgom kitalálta hogy olimpikon akar lenni. Hogy értessem meg vele hogy ez nem csak úgy megy?

Figyelt kérdés
15 éves. Azt mondja annyira tetszik neki ez az egész hogy szeretne komolyabban sportolni pl úszni. Ráállt az úszókra, hogy milyen jól néznek ki, meg milyen jó lehet egy olyan nagy csapatban lenni, izgalmas az életük, járják a világot stb. Most ugye akik nyertek azok kapnak kb 20 millió ft-ot, de a többiek is 18-15 milliókat, de még az utolsók is jól járnak.
2012. aug. 11. 21:48
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%
régen,amikor néztem az Olimpiát én is egyből az akartam lenni egy kis ideig..:D igaz jóval fiatalabb voltam a húgodnál.. ebben az egészben, csak az a gáz, hogy nem maga a sport miatt akar olimpikon lenni, hanem a társaság, világjárás, pénz és a jó kinézet miatt.. ehhez nem kell sportolónak lenni.. és szerintem egyik olimpikon sem emiatt kezdte el.. majd kinövi..xd
2012. aug. 11. 22:16
 12/19 anonim ***** válasza:
100%
Nem kell letörni a kedvét, a sport nem árthat meg neki. Amúgy is volt már néhány olimpiai bajnok, aki 15-16 évesen kezdett sportolni.
2012. aug. 11. 22:28
 13/19 anonim ***** válasza:
75%

Ha sportolni jár, nem lesz se ereje, se ideje bulizni. Olimpikon nem valószínű, hogy lesz belőle.

A sport jót tesz neki, és le fog tenni az elképzeléséről az első két edzés után; annyira fáradt lesz.

A mostani kormány a focin kívül gyakorlatilag semmilyen más sportágat nem támogat jelentősen. Az egyik kajakos bajnokunknak a saját lakását kellett eladnia ahhoz, hogy felkészülhessen az idei olimpiára, mert a vízisport szövetség azt mondta, hogy nincs pénz támogatni a felkészülést.

2012. aug. 11. 22:31
 14/19 anonim ***** válasza:
100%

Volt osztálytársam paralimpiai bajnok volt 2000ben. 13évesen kezdte az úszást,azt mondták ha nem kezd el vmit csinálni akkor meghal. (Kivették a fél tüdejét)Igy elkezdett uszni.Olimpikon lett. Én 20évesen(Ő volt annyi)mi 14. ismertem meg,mesélte h pl 5km-t kellett reggel usznia.Ezt leuszta és utána 7:15re beért a suliba. Akkor kezdödött a sulink. Ma már abbahagyta a kora miatt az úszást,de elvégezte az egyetemet edző lett és családos ember.

Szerintem ne beszéljétek,az úszás jó és ha szeret is úszni akkor járjon el nyugodtan..Kárára nem válhat.

2012. aug. 11. 22:36
 15/19 anonim ***** válasza:
100%
Miért akarod lebeszélni róla?Örülj neki,hogy egyáltalán megjött a kedve valamihez és nem drogozik,meg iszik kint a vele egykorú társaival az utcán.
2012. aug. 11. 22:40
 16/19 anonim ***** válasza:
100%
Az utolsó rávilágított a lényegre! Nem csak az a fontos, hogy olimpikon lesz vagy sem, hanem hogy sportol és értelmesen tölti el a napjait.
2012. aug. 11. 22:48
 17/19 A kérdező kommentje:

Ebben igazatok van hogy legalább értelmeset tölti el a napját, meg a mozgás tényleg jó lenne neki, mert vékony, gyengus. De engem inkább az "húzott fel" hogy ő már rögtön olimpikon akar lenni...

Gyurta nyilatkozta pár éve hogy 5kor kel minden reggel, aztán 6-8ig edzés, majd suli, 2 óra felé hazamegy kajálni, és 3-6ig megint edz. Olyasmire emlékszem hogy ez 3szor van egy héten, 2szer meg szárazföldi gyúrás. Na jó mondjuk ez tényleg túlzás a húgomnál ilyesmire gondolni, mert hát más kategória.

De igazatok van ha néha elmegy úszni tényleg előnyére válik.

2012. aug. 11. 23:02
 18/19 anonim ***** válasza:
100%

Dani se úgy kezdte, hogy rögtön napi 5-6 órát edzett.

Meg lehet szokni amúgy....Nekem is volt napi 5 óráig tartó mozgásom már, persze első hetekben kevesebb, aztán egyre több....

2012. aug. 11. 23:11
 19/19 anonim válasza:
Van célja, és sportolni akar. Dicséretes dolog. Sok tizenéves bandázik, ül a padon, füvet sziv, vagy jó esetben az orrát piszkálja. Segits neki, ne törd le a kedvét.
2012. aug. 12. 08:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!