Szerintetek szégyen ha az az álmom, hogy sofőr legyek?
Figyelt kérdés
Nem kamion, hanem sima B kisteherautó. Imádok utazni, bejárni az országot. Ismerősöm 13 éve csinálja (havi 4-5 ezer km) de még mindig imádja.
Könnyű ebben elhelyezkedni? Elég kevés hirdetést látok.
2012. aug. 11. 21:44
1/8 anonim válasza:
Nem szégyen :) Ha ez az álmod, akkor valósítsd meg! Nincs jobb, mint egy olyan ember, akinek vannak céljai.
2/8 anonim válasza:
Sok ismerősöm kamionos. Szerintem nem egy leányálom, például sokat vagy távol a családtól, és nincsenek kapcsolataid. Sok ország van, ahol veszélyes a közbiztonság, sokszor kirabolhatnak. De jól fizetnek. Van előnye és hátránya is, de egyáltalán nem szégyen, ha te ezt akarod.
3/8 anonim válasza:
Nem igazán könnyű elhelyezkedni, mert sok a jelentkező egy-egy munkahelyre. Előnyt jelenthet a C kategóriás, vagy attól komolyabb jogosítvány. Általában több éves jogosítványt kérnek.
4/8 A kérdező kommentje:
Kizárólag belföld, minden este otthon!
2012. aug. 11. 21:53
6/8 anonim válasza:
Nem szégyen.Mint ahogy azt sem,hogy én meg újságot hordani szeretek.Persze nem ez az álmom,de azért jó csinálni és inkább legyen kevesebb pénzem,de legalább azt csinálom,amiben jól érzem magam.
7/8 anonim válasza:
Apukám sofőr, igaz ő teherautóval. Szeretek vele elmenni, és már én is gondoltam rá, hogy az leszek.
8/8 anonim válasza:
Nem szégyen, sőt,ha ügyes vagy, kifoghatsz jól fizető munkáltatót. Ha teszel félre a pénzből, később fuvarozócéget is alapíthatsz. Viszont, ehhez nagyon-nagyon sokat kell majd dolgoznod, és eleinte nem mondhatsz nemet. Vezetned kell hőségben, esőben, hóviharban, akkor is, ha este van, vagy ha kora reggel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!