Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Szerintetek szégyen ha az az...

Szerintetek szégyen ha az az álmom, hogy sofőr legyek?

Figyelt kérdés

Nem kamion, hanem sima B kisteherautó. Imádok utazni, bejárni az országot. Ismerősöm 13 éve csinálja (havi 4-5 ezer km) de még mindig imádja.

Könnyű ebben elhelyezkedni? Elég kevés hirdetést látok.

2012. aug. 11. 21:44
 1/8 anonim ***** válasza:
Nem szégyen :) Ha ez az álmod, akkor valósítsd meg! Nincs jobb, mint egy olyan ember, akinek vannak céljai.
2012. aug. 11. 21:48
 2/8 anonim ***** válasza:
Sok ismerősöm kamionos. Szerintem nem egy leányálom, például sokat vagy távol a családtól, és nincsenek kapcsolataid. Sok ország van, ahol veszélyes a közbiztonság, sokszor kirabolhatnak. De jól fizetnek. Van előnye és hátránya is, de egyáltalán nem szégyen, ha te ezt akarod.
2012. aug. 11. 21:50
 3/8 anonim ***** válasza:
Nem igazán könnyű elhelyezkedni, mert sok a jelentkező egy-egy munkahelyre. Előnyt jelenthet a C kategóriás, vagy attól komolyabb jogosítvány. Általában több éves jogosítványt kérnek.
2012. aug. 11. 21:53
 4/8 A kérdező kommentje:
Kizárólag belföld, minden este otthon!
2012. aug. 11. 21:53
 5/8 anonim ***** válasza:
Szégyen?? Dehogy!
2012. aug. 11. 22:01
 6/8 anonim ***** válasza:
Nem szégyen.Mint ahogy azt sem,hogy én meg újságot hordani szeretek.Persze nem ez az álmom,de azért jó csinálni és inkább legyen kevesebb pénzem,de legalább azt csinálom,amiben jól érzem magam.
2012. aug. 11. 22:04
 7/8 anonim ***** válasza:
Apukám sofőr, igaz ő teherautóval. Szeretek vele elmenni, és már én is gondoltam rá, hogy az leszek.
2012. aug. 12. 01:19
 8/8 anonim ***** válasza:
Nem szégyen, sőt,ha ügyes vagy, kifoghatsz jól fizető munkáltatót. Ha teszel félre a pénzből, később fuvarozócéget is alapíthatsz. Viszont, ehhez nagyon-nagyon sokat kell majd dolgoznod, és eleinte nem mondhatsz nemet. Vezetned kell hőségben, esőben, hóviharban, akkor is, ha este van, vagy ha kora reggel.
2012. aug. 12. 20:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!