Mi a jó az emóban? Megmagyaráznátok?
Most kinevetjük a mai tinik stílusát (én is), de ha arra gondolok, anyámék vagy a nővérem milyen cuccokat hordtak a 80as években...hát tudod, arról is lehetne beszélni (röhögni).
Szóval azt hiszem, nekik szívük joga így öltözködni, nekünk meg szívünk joga megmosolyogni őket. Ha majd 20 év múlva visszanézik a képeiket, majd biztos ők jót mulatnak rajta :)
Nade. Inkább írjon helyettem egy emo-s! Most már kíváncsi vagyok :D
Érvágás pengével,ülök a sarokba és sírok! mit akarsz?Tök jó bulllllllííííííííííí,jön velem valaki?ha?
Na ez csak vicc volt.én se vok emós ,de komolyan hülység!Nem tom mi jó benne!
sajátos ifjúsági szubkultúra (?), lázadás a felnőttek - számukra még érthetetlen - világa ellen. majd kinövik!
összehasonlítani kár a régebbi szubkultúrákkal, világnézet nem áll mögötte. semmi több, mint lázadás.
Hát az tökre jó ám mer az nagyon királyszág ész cókolózni isz szoktunk a emósokkal csak úgy. És ez egy életérzés ám és kircsi szupcsi. Nem divat ám. Hűű tök cuki.
CSak vicceltem. Szánalmas sajnos. Én is tizenéves koromban lázadtam, hú de keményen: volt egy ANTHRAX felvarró a kabátom hátán.
Az a baj, hogy kicsit túllőnek a célon a kedves kis elkényeztetett csemeték.
:) látom mind egyetértünk abban,hogy nem értjük :) de hol van az az egy emós, aki felvilágosítana bennünket :)??
ja és, igen..mélyebben nem merültem el eme kultúra tanulmányozásában, de amit írtok, az nekem is feltűnt, de lényegében miről szól ez az egész??
igen, egyet értek, hogy mindenki hülyét csinál a maga korában magából, de ez olyan más..ez nem arról szól, hogy próbálok így,ezáltal boldogulni,vagy boldog lenni vagy keresni az örömet, ez a sötétről szól, meg a rosszról, nem?vagy nem értem..mi értelme pengével vagdosni magad, meg fiú helyett lánynak öltözni? meg kislánynak kifesteni magadat?miért nincsenek nemek???
Ne is várd hogy emósok jönnek ide magyarázkodni,túl sötétek ahhoz hogy érveket is tudjanak felhozni a "stílusuk" mellett :D Amúgy minél kevesebbet foglalkozunk velük,annál jobban tűnnek el. Csak egy szeszély,és az a lényege hogy "meee <3<3<3vagyunk a faxááák yeaaaah,tiii meg a szürkeee uncsiii stylustalan idiots! XDXDXDXD"
Olvasd el ezt a kérdést,én szétröhögtem magam rajta :D:D (van vagy 60 válasz)
http://www.gyakorikerdesek.hu/szepseg-es-divat__oltozkodes__..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!