Mi ez a nagy London-mánia?
"Igen, ezek az öltözetek az én szememet is szúrják. De talán nagyobb baj az, hogy olyan ismerőseim minden vágya az Angliába/Amerikába való költözés, akik két normális angol mondatot nem tudnak összehozni."
Ez nem mindenkire igaz.Vannak azért sokan, akik céltudatosan, nyelvtudással mennek ki és megtalálják a számításaikat.Csak hogy nem ölbe tett kézzel kell várni, hogy majd jól felvesznek.Menni kell meló után, úgy mint itthon.Más kérdés hogy itthon már akkor sem találsz normális melót, értelmes munkatársakkal és emberi fizetéssel ha beledöglessz!Ott még azért akad-akad.Okosan kell meg ügyesen.Senki nem mondta hogy ott kolbászból van a kerítés vagy fenékig tejfel.De annak sincs több értelme, hogy itthon éhség sztrájkol valaki, mondván hogy ez az én hazám, én itt halok meg.Butaság, de ha neki jó így, tegye.Én nem akadályozom meg benne hogy maradjon.
Egyébként nem mindegy neked hogy ki hova megy, mért baj?Téged nem kényszerít rá senki.Mit szólnál hozzá ha valaki azzal cseszegetne hogy te minek maradsz.Nem gondolnád hogy semmi köze hozzá, egyéni döntés, kész.Engem meg a 100% Magyar pólók idegesítenek, mégsem teszem ki kérdésnek, hogy mi ez a Magyarmánia?
Pedig arról is lehetne ám beszélni. :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!