Valaki segítsen, hogy mondjam meg anyámnak? (. ) 15. L
Sziasztok. Abban szeretném a segítségeteket kérni, hogy anyámnak hogyan "tálaljam" azt hogy járunk vagyis még csak járni fogunk 1 pasival..igazából azt sem tudom, hogy jó ötlet-e megmondani, mert 1x még tavasszal amikor a volt barátommal jártunk akadékoskodott de végül elfogadta csak aztán kiderült, hogy roma..(én sem tudtam róla, igazából egyáltalán nem látszott rajta..) Amikor kiderült anyám eltiltott tőle..se telefon, se net és szó szerint nem mehettem sehova egyedül..boltba is eljött velem "nehogy talizzak vele"..stb.. És azóta ha vhova mentem, néha-néha elmentem valahova és olyan bnőmmel akit nem ismert annyira akkor mindig felhozta, hogy "csak nem vmi cigány gyerekkel van találkád..?!" És hasonló dolgokat..:/ De eezt a mai napig hallgatom..ezt ma is elmondta..pedig csak 1.barátnőmmel akartam találkozni..és eddig nyáron kiengedetz többnyire bát volt h ugyan ez történt mint ma..A LÉNYEG, HOGY MOST: 1, Nagyon parázok h mi van ha ez a fiú is az..és ugyan ez a balhé lesz.:ss
2, Mégis, hogy mondjam anyámnak ezt..? Oda megyek, és mit mondjak, hogy kezdjem..? Segítsetek létszii..nekem nagyon fontos lenne mert már régóta nagxon szerelmes vagyok ebbe a fiúba, és annyira örültem neki amikor azt mondta h ő is mostanába..Félek, hogy anyám miatt csak az átsírt éjszakák maradnak..:( Ha valaki segít NAGYON kööszönöm.! Kisregényért bocsii.. 15.L
Csak a romákkal van baja vagy általában azzal, hogy pasizol?
Nem értem az ilyen szülőket, oké, hogy óvni akar, de miért keseríti meg az életed??
18 évesen majd rohansz el otthonról, hogy végre szabad lehess.
Semmiképp ne veszekedj, meg ne legyél indulatos, nyugodtan avasd be, ajánld fel, hogy bemutatod a barátod. Szerintem mondd el neki, hogy rosszul esik neked ez a túlzott óvás.
Az írásodból én azt látom, hogy elég értelmes vagy, remélem ezt anyukád is tudja.
Talán a szex miatt félthet ennyire? Komolyan kéne beszélned vele, ha igen, hogy még nem tartotok ott, vagy védekeztek, vagy ami épp a helyzet. Ígérd meg, hogy őszinte leszel mindenben.
Szerintem csak a "rosszabbik" fajtától akar óvni, tudasd vele, hogy nem az. Ha az lenne, már észrevetted volna!
Esetleg ha a beszélgetés után kételkedik, hozd össze a fiú családjával.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!