Szerintetek is irigykednek a bulizósabb egyénekre az otthon ülősök?
én inkább otthon ülősnek mondom magam, de akikről te beszélsz, azok tényleg 'szerencsétlenségek'. bármennyire is otthon ülős vagyok, azért néha eljárogatok koncertre, vagy beülünk valahova a barátaimmal (mert ennek ellenére vannak!), sőt, boldog párkapcsolatban élek. "bulizni" viszont a "bulizósabb egyének" világának megfelelően nem járok egyáltalán. az estéim nagy részét itthon töltöm, de nem azért, mert szerencsétlen lennék 'élni', csak egyszerűen jobban érzem magam, ha segítek anyának, vagy megnézek egy filmet (sorozatot), kidolgozok pár tételt, olvasok, minthogy teljesen leamortizáljam magam, drogozzak és piáljak állandóan. szoktam inni, de mértékkel, és nem túl gyakran. nem is vagyok az a nagyszájú, aki veri a mellét ezekre a témákra, mert egyszerűen minek foglalkozzak ezzel. nem irigykedek a bulizósabb rétegre, teljesen semlegesen állok hozzájuk - kivéve azokhoz, akik tényleg éjjel-nappal csak buliznak, és semmi egyébbel nem töltik az életüket. őket szánom.
17/L
Én, ha elmegyek néha bulizni inkább alternatív ill. rockot preferéló klubokba megyek,/ bár, sajnos még itt a fővárosban sincs belőlük sok! / vagy élőzenés koncertre / erre is már ritkábban a magas jegyárak miatt /. Persze, szeretem az elektronikus zenét is, de számomra az olyan bulihelyeken kevésbé szimpatikus emberek nyomulnak.
Nem hinném, hogy aki szeret otthon üldögélni, irigy lenne, / persze, akadhat köztük olyan is / lehet, hogy ő inkább odahaza érzi jól magát, nem társasági ember. Vagy lusta bárhová elmenni, nem csak bulikra. Vagy nincs különösebb társasága. Vagy drámaibb az ok: anyagilag rosszul áll, nem tud költekezni.
Nem.Aki szeretne bulizni,az úgyis bele fog keveredni egy ilyen társaságba és ha iszik,akkor feloldódnak a gátlásai is.Bulizni meg bárkivel el lehet menni.
Amúgy megértem,ha sokan nincsenek jó véleménnyel ezekről a szögverőgép-zenét hallgató,bulizó emberekről.A nagy többségük olyan,hogy csak lehúzni tud.Ha van cigi,pénz piára stb akkor jó vagy,ha ez nincs,akkor levegőnek vagy nézve.
Ami ma sokaknál a színvonalat jelenti és a szórakozást, abból értelmes ember nem kér állandóan.
Tudod, az igazán vicces az, mikor jönnek a lánykák sírni ide (de néha még kisfiúk is), hogy kikerült a fotójuk (amin összehányva látszanak) napisz*rra, és most mit csináljanak, hogy a szülők ne lássák meg.
Szóval az otthon ülősök irigyelnek téged, mert minden hétvégén szétdrogozod az agyad, lehányod a ruhádat, azt sem tudod hol vagy, vagy esetleg ki kúr s*ggbe? Otthon ülős vagyok a te fogalmaid szerint és képzeld el, nagyon nagyon irigyellek. Fogalomzavarban vagy öcsi.
Nem kell mindenkinek bulizni aki jól akarja érezni magát. Csak mert te azt látod a tévében, hogy dzsásztin timberlék egy diszkóban bedrogozva lehányt valakit, még nem biztos, hogy ez a követendő példa. Többségében az egyéniség nélküli emberkék szokták ezt a média által rájuk erőltetett ugri-bugri ducc-ducc bulizást díjazni.
Mint említettem otthon ülő típus vagyok, mert nem szeretek bulizni. Viszont megnyugtatlak, van barátnőm, szeretek eljárni a barátaimmal olyan nyugodt helyekre, ahol beszélgetni is lehet, vagy kirándulni, moziba, stb.
Nem kell mindjárt rakás szerencsétlenségnek nevezni a másik embert ha nem úgy kapcsolódik ki mint te.
Ugyan mit irigyelnék=irigyelnénk?
Valószínű, ha olyan akarnék lenni, akkor nem az érdekelne, hogy otthon legyek a nyugodt, csendes környezetemben, józanul, olvasgatva, filmezve, párommal, hanem mennék én is akkor.
Megjártam anno egy két bulit, de nem kérek belőle, alkeszok, drogosok, kellemetlenül üvöltő zene, társalogni nem lehet, én ebből nem kérek.
22/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!