Van okom félni az egyetemi gólyatábortól?
Figyi, ami nem tetszik, nem csinálod meg. Ennyi. Senki nem fog tüzes vasvillával odalökni, hogy márpedig csináld meg azt a feladatot amit neked kijelöltek.
Én nem iszom alkoholt, de jól éreztem magam a gólyatáborban. Amikor olyan feladat volt megmondta, hogy köszi, de nem. Ennyi.
Szaktól függ. Valahol hallottam tényleges szívatást, de valahol nincs.
De van a mi példánk, a "kecskére bízták a káposztát"... (értsd: ital van, vehetsz, ha akarsz), így mi szívattuk meg magunkat, élmény amikor egyszerre 100 diák fekszik a "detox"-nak nevezett füves részen...
Csak óvatosan.
Nincs okod félni! A mi gólyatáborunk híresen részegesen. A heti pia mennyiség benne van az árban (persze nem márkás dolgokra kell számítani), nagyon nagyon itatnak, tuszkolják beléd, de egyik vezetőnek sem célja, hogy valaki alkohol mérgezést kapjon, leessen a lépcsőn részegen, vagy bármi, tehát ha úgyérzed annak a határán vagy, hogy gáz legyen (hányás/"elhalálozás", stb) akkor azt mondod, hogy neked most egy kis pihi és kész. Azt nálunk sem szeretik, ha a hányást kell takarítani más után, tehát legyen nagy az alkoholizálás, de csak is ÉSSZEL!!!
Ezt leszámítva nincs szivatás, vicces, csapatépítő feladatok vannak, amiből azt vállalsz be amit szeretnél. Senki nem néz le, ha nemet mondasz. Minden embernek vannak határai, próbálják ugyan ezt feszegetni, de ha harmadszorra is nemet mondasz, nem fogják rád erőltetni egyik feladatot sem. :) Ergo, ha csak ez tart vissza menj nyugodtan. Én sem vagyok egy partiarc, de nagyon jól éreztem magamat anno a saját táboromban!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!