Mitől van félni valód?
Figyelt kérdés
Jön a Nagy Testvér, aki bárkinek a s.gge lyukába is belenézhet. Nálad mi találna?2011. nov. 26. 21:35
2/6 anonim válasza:
Félnivalóm nincsen, de ettől még az alapvető emberi jogok csorbulása kis hazánkban felháborító.
3/6 anonim válasza:
Mi van???? Hát, ha tényleg bele akarnak kukkantani a segglyukamba is, akkor valszeg rájönnének, hogy nem hobbyból járok célba lőni és nem hobbyból érdekel orbán seggtor otthoni lakcíme...
4/6 bánomisén válasza:
Éljen Orwell és az 1984! Nem is tévedett sok évet...
Nincs félnivalóm, de azért azt enyhén nehezményeztem, hogy most, amikor útlevelet cseréltem, levették az ujjlenyomatomat, mint egy bűnözőét.
Szerintem azoknak van félnivalójuk bőven, akik ezeket a barom intézkedéseket kitalálják.
5/6 A kérdező kommentje:
Ma 8.45-ös! Micsoda??? Jövőre jár le az útlevelem, de inkább nem is kérek újat. Nem, mintha volna félni valóm, de ez szerintem egyenesen ellenkezik az emberi jogokkal. Irány Strasbourg!
2011. nov. 27. 11:32
6/6 bánomisén válasza:
11:32
Bizony, most már olyan útlevelet adnak csak ki, amiben egy kicsi chip-re rámentik az ujjlenyomatodat. Vagy nem utazol az EU-n kívül, vagy vállalod ezt, más lehetőség nincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!