Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Van okom "félni", vagy most...

Van okom "félni", vagy most már minden jóra fordul?

Figyelt kérdés

2 évet kellet maradjak óvodába egyéb okok miatt,ezért még csak most jártam ki a 8 általánost. Ezalatt a 8év alatt(mióta felsősök lettünk) egy barátom se volt, mindig egyedül voltam,vagy kényszerből voltam másokkal hogy ne pusztuljak meg egymagamban 6-7óráig.. 2évvel minimum fiatalabbak voltak nálam + sok roma, vagy szimplán csak buta, stb stb.., sajnos én úgy gondolom sokkal érettebb vagyok tőlük, és úgy éreztem én nem illek közéjük,más vagyok.Én komolyabb felfogású voltam mindegyiknél (Vagy legalább a legtöbbnél) Tehát egyedül voltam 5évig. Mostmár fellélegezhetek, hogy kijártam, pedig rég középiskolás lehettem volna. Most megyek 9.be és félek hogy nem lesz egy barátom sem.Én fogok nyitni ha úgy adódik, és nyitott is vagyok (már amennyire) De félek hogy egy embert se találok magamnak (nem vagyok plázak*rva,se diszkópatkány) Szerintetek szerencsével járok vagy újabb 5év szenvedésem lesz?

Bocsi hogy rettentő hosszú lett.

16 L

2011. aug. 22. 18:48
 1/5 A kérdező kommentje:
Egyébként nem vagyok rasszista,tudok alkalmazkodni is,de ez már túl sok volt..
2011. aug. 22. 18:51
 2/5 anonim válasza:

attól hogy az osztálytársaid nm egykorúak vled, még kereshetnél magadhoz hasonló korú barátokat.

persze, hogy úgy érzed hogy érettebb vagy az osztálytársaidnál, mert két évvel fiatalabbak, más a gondolkodásuk.

ha egy jó középsuliba felvettek akkor remélhetőleg ott azért magasabb intelligenciájú emberek lesznek, akikkel jobban kijössz majd:)

sok szerencsét!;)

2011. aug. 22. 19:03
 3/5 anonim ***** válasza:
Próbálj nyitni mások felé és ha nem vagy plázak.rva és diszkópatkány sem akkor imádkozz, hogy hozzád hasonló normális emberekkel kerülj egy osztályba. Én nyitnék feléd, vagy ha te próbálnál barátkozni velem szívesen fogadnám, ugyanis a leveled alapján egy egyszerű ember lehetsz és hidd el, hogy egy idő után sokkal jobban fogsz érvényesülni mint a plázap.csák. Sok sikert! :)
2011. aug. 22. 19:04
 4/5 A kérdező kommentje:

köszönöm.:)

igen,énis nagyon remélem h magasabb lesz az intelligenciájuk s legalább 2 emberrel jól kitudok majd jönni.

2011. aug. 22. 19:09
 5/5 anonim ***** válasza:
a 2 év körkülönbség attól még megmarad ugyan olyanokkal leszel mint eddig, abban bízhatsz hogy megkomolyodnak ők is
2011. aug. 22. 20:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!