Ha lenne házatok és pénzetek akkor is kimennétek külföldre?
Figyelt kérdés
Van egy házam, ezt 20 évesen örököltem, munkám van, jól keresek. De elgondolkodtam hogy kimennék külföldre, hátha ott boldogabb lennék mert itt olyan mintha belesüppednék a hétköznapokba.2012. aug. 6. 11:37
11/13 anonim válasza:
Nem. Egyértelműen nem a válaszom. Csak és kizárólag a pénz miatt jöttem el. Amint összejön annyi, hogy abból tudjak venni egy kis önálló lakást és maradjon pár hónapnyi tartalékpénz, már megyek is haza...
12/13 anonim válasza:
Én kimennék akkor is sőt,valami kellemes klímájú helyre ahol az emberek mosolygósabbak,pozitívabbak,és mindig napsütésre ébrednék:)(utálom a telet,a hideget) de többször egy évben hazajönnék,a szeretteimet meglátogatni.
13/13 anonim válasza:
Van egy kicsi saját lakásom, és egy olyan munkám, amivel most jól keresek, mégis megyünk 2 hónapon belül. Az is megvan, hogy hová.
Itthon bizonytalannak érzem egyrészt az én jövőmet is, hiába tolok be évtizedek óta az államkasszába, nyugdíjasként nem látom magam.. Ahhoz nagyon sokat kellene most spórolnom és a gyerekek elől venném el a pénzt. Az ő jövőjük miatt jobban aggódom, munka, tanulás, gyermekvállalás szempontjából. Nekik sokkal nehezebb lenne (ha maradnánk) mint annó nekem volt. Na meg addig is egy kedvesebb, tisztább és toleránsabb környezet vesz majd minket körül, nem a fásultság, a türelmetlenség és a kosz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!