Hogyan kezdjek el történetet írni?
Pontosan én sem tudom, hogy mit akarok. Írni akarok egy történetet (nem túl hosszút) egy háborúról. De nem tudom elkezdeni és azt sem, hogy hogyan kell.
Suliban mindig én írtam a legjobb fogalmazásokat és én voltam a legjobb magyaros az osztályban, ezért gondolkoztam ezen a dolgon. Csak nem tudom, hogy mit írjak bele és mit ne. Segítenétek?
15/L
Ezen az oldalon sok hasznos tippet találsz, én is sokat tanultam belőle. :) Sok szerencsét.
Köszi :)
Abban esetleg még tudnál segíteni, hogy az nem gáz ha egy kitalált háborúról írok? Kitalált évszám, kitalált ország(ok).
Szerintem sem "gáz". A történetek nagy részének épp az a lényege, hogy fikció, vagyis KITALÁLT. :)
És egy plusz tanács tőlem:
soha ne gondolkozz azon, hogy mi a "gáz" vagy "ciki" és mi nem, mert akkor nem fogod élvezni az írást. Tudom, hogy ez 15 évesen még fontosnak tűnik, én is csak 21 vagyok, emlékszem még, de azt és úgy írj, amit és ahogy TE szeretnéd. Úgyis lesz olyan, akinek tetszeni fog, és olyan is, akinek nem, a lényeg, hogy úgy sikerüljön, hogy TE elégedett legyél vele. ;)
((Ez igazából nemcsak az írásra vonatkozik...))
Első válaszoló voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!